Arama sonuçları: *

1. KPSharingan

İtopya Ankara Mağazasından 4070li sistem

Merhabalar arkadaşlar başlıkta özetlemeye çalıştım ama tekrardan kısaca bir arkadaşım şuan bizim sektörde 3D ve unreal işleri için bilgisayar toplayacak minimum 50 k bilgisayara ayırabileceği bütçesi var diğer kısımları ekipmanlara ayırmayı düşünüyor. İtopya ankara mağazasından sipariş...
  2. KPSharingan

Araba lastiğinden anlayan yardımcı olabilirmi?

bir şekilde yolu geçirmene yardımcı olucak yama gibi pratik çözümler bulur lastikçiler adam akıllı bir lastikçi bul ama kesin gitmeden bu şekilde uzun yola değil yola da çıkıp riske atma 1717194559 fotoya şimdi baktım büyük bir şey değil derin olsada kolay hallederler büyük ihtimal
  3. KPSharingan

Togg t10x v1 uzun menzil ve v2 uzun menzil arasında ne fark var?

Ben ikisinide uzun menzil yazdığınızı görmemişim pardon teknik özellik olarak çok fark yok sanırım genel ve temel fark tasarımsal olarak sanırım
  4. KPSharingan

Togg t10x v1 uzun menzil ve v2 uzun menzil arasında ne fark var?

Şuan vadedilen menzilden 100km direkt kafadan silmen gerekiyor çoğu elektrikli arabada wltp değerine ancak çok sabırlı ve performanslı kullanılmadan erişelebilir diye düşünüyorum kısa menzilde tam kaç km vaad edildiğini bilemiyorum ama uzun menzil için kışın ortalama 300-350 havalar...
  5. KPSharingan

100 bin TL 4090 sistem toplama

Peki bu konu başlığı altında kafa yormuş tüm arkadaşlarıma bir soru 4090 lı bir sisteme özellikle render vs için mecbursak doğru componentlerle ve düzgün bir marka 4090 la asus msi gigabyte gibi minimum bütçe kaç bandında 130-150 yeterli mi?
  6. KPSharingan

İtopya indirimlerinden max 40 bin tl bütçeli sistem önerisi

Hocam çok teşekkür ederim bakıp attığınız için ikisinide inceledim özellikle gaming gen deki fiyat olarak ta hoşuma gitti acaba galax ve palit konusunda bilgili iseniz aydınlatma şansınız var mı uzun vadede bu kartlar sıkıntı çıkarır mı yada bu firmalar bu kartların arkasında dururlar mı(gaming...
  7. KPSharingan

kötü bir kart mı peki aynı vram ve benzerlikte yukarıda adını geçirdiğim sitelerde önereceğiniz var mı ucuz olarak
  8. KPSharingan

https://www.itopya.com/nebula-epicamd-ryzen-5-5600msi-geforce-rtx-4060-ti-gaming-x-slim-white-16gb16gb-ddr4500gb-m2-ss_h25669 bu sistem nasıl sizce? 1711915516 3d ve render dan dolayı ekran kartının 16vram li olması bayağı işlevsel olabilir ama slim ne oluyor bilmiyorum ben açıkçası
  9. KPSharingan

Doğrudur şuan bende bakmaya başladım yinede farklı tavsiyeleriniz varsa onlarıda değerlendirebilirim
  10. KPSharingan

🔥İndirim Mademe Coco 6'lı Çay Bardağı 69₺🔥🔥

Daha önce hiç game maker forumunda falan bulunmuş muydun 2010 falan civarı
  11. KPSharingan

doğrudur lakin gamegaraj ile alakalı yakın çevremden hep negatif dönüş aldım o yüzden nedense çok içim rahat yaklaşamıyorum gaming gen qp yada itopyayla ilgili tavsiyeniz var mıdır?
  12. KPSharingan

itopya olmasının sebebi yüzyüze muhattap bulabilmek için aslında ankarada oluncağı için mağazadan teslimde olabilir belki, ama eğer gaming gen ve qp bilişim üzerinde özellikle önerileriniz varsa açığım zaten taktsit olucak
  13. KPSharingan

https://www.itopya.com/onur-caki-gazliyoramd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4070-super-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500_h23816 bu 5k civarı aşıyor 2x ram vs upgrade ile ama ekran kartı ve işlemci hoşuma gitti sizce nasıl?
  14. KPSharingan

arkadaşlar itopya indirimleri bu akşam bitiyormuş çoğunluklar 3d ve render için kullanılacak bir sistem alınıcak bu indirimlerde fiyatını hakeden önerebileceğiniz bir sistem var mı iyi forumlar
  15. KPSharingan

Cherry school ve ModArt-X7

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar bu fiyat bandında bu iki sistem nasıl acaba daha iyisi var mı? render ve 3d için kullanılacak ve ekran kartı nvdia işlemci tarafı ise her türlü amd olmak zorunda şimdiden teşekkürler...
  16. KPSharingan

Çözüldü✓ Asus Prime H510M-K Bluetooth kaç destekler?

Teşekkürler bu adaptörü satın alıyorum yolumun üzerinde çünkü fiyat performans olarak iş görür gibi 1701531499 https://www.itopya.com/ugreen-mini-usb-dongle-siyah-bluetooth-50-adaptor_u21066 Edit: alıcak arkadaşlar ucuz fiyata düşürürlerse mutlaka alsınlar airpods için almıştım şuan için...
  17. KPSharingan

Çözüldü✓ Asus Prime H510M-K Bluetooth kaç destekler?

Hepinize merhaba arkadaşlar kasaya bluetooth kulaklığımı bağlamak için adaptör alacağım. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-h510m-k/ Anakart bu lakin bluetooth v4 - v5 hangisini destekler nereye bakmam gerektiğini bilmediğim için size sorayım dedim. Şuan...
  18. KPSharingan

Yardım Monster A5 v7.2 Açma ışığı geldi ve kapandı bir daha açılmadı

Hocam farklı çalışan bir adaptörle denedim ama olmamıştı, yazdım sanmıştım ama mesajı göndermemiş. Konuyu açtığımdan beri türlü yol denedim ama hiçbiri çözüm olmadı mecburen bugün teknik servise vermekte buldum çözümü :/ cihaz 6-7 yıllık belirli bir kısmını yedeklemiş olsamda halen...
  19. KPSharingan

Yardım Monster A5 v7.2 Açma ışığı geldi ve kapandı bir daha açılmadı

Arkadaşlar 3-4 saat öncesinde, arkadaşımın ofise geldik normalde bir çok cihaz kullanılıyorlar ve daha öncede laptobumu buraya getirdiğimde bir sıkıntı yaşamamıştım. Laptobu kurdum şarja taktım (bataryam takılı fakat ölü normalde de priz dışında kullanamıyorum en fazla priz çıkınca bir iki...
  20. KPSharingan

Fiat Egea mı | Renault Taliant mı?

:/
Top Bottom