Neler Yeni

İtopya indirimlerinden max 40 bin tl bütçeli sistem önerisi

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Bütçe
40000
arkadaşlar itopya indirimleri bu akşam bitiyormuş çoğunluklar 3d ve render için kullanılacak bir sistem alınıcak bu indirimlerde fiyatını hakeden önerebileceğiniz bir sistem var mı iyi forumlar

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
muhammed samet
arkadaşlar itopya indirimleri bu akşam bitiyormuş çoğunluklar 3d ve render için kullanılacak bir sistem alınıcak bu indirimlerde fiyatını hakeden önerebileceğiniz bir sistem var mı iyi forumlar

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla itopya mi
itopya olmasının sebebi yüzyüze muhattap bulabilmek için aslında ankarada oluncağı için mağazadan teslimde olabilir belki,
ama eğer gaming gen ve qp bilişim üzerinde özellikle önerileriniz varsa açığım zaten taktsit olucak

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğrudur lakin gamegaraj ile alakalı yakın çevremden hep negatif dönüş aldım o yüzden nedense çok içim rahat yaklaşamıyorum gaming gen qp yada itopyayla ilgili tavsiyeniz var mıdır?

kırmızışarapp

80+ Silver
doğrudur lakin gamegaraj ile alakalı yakın çevremden hep negatif dönüş aldım o yüzden nedense çok içim rahat yaklaşamıyorum gaming gen qp yada itopyayla ilgili tavsiyeniz var mıdır?
Gamegarajdan yeni sistem aldım. Daha 1 ay oldu. Satış ve kargo sürecinde sıkıntı yaşamadım. Garanti konusunda bir fikrim yok ama eğer çok sonradan herhangi bir parçayla sıkıntı yaşanırsa parçanın yetkili servisine yollarsın her türlü. Daha F/P olacaksa Gamegaraj'dan bakılabilir. En son 1 ay önce gaming gen'de güzel sistemler vardı. İtopya'da çok aşırı pahalıydı son baktığımda. Dikkatimi çeken bir sistem olursa paylaşırım.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
En mantıklısı bu bende baktığım için bunu buldum

bu sistem nasıl sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d ve render dan dolayı ekran kartının 16vram li olması bayağı işlevsel olabilir ama slim ne oluyor bilmiyorum ben açıkçası

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat

bu sistem nasıl sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d ve render dan dolayı ekran kartının 16vram li olması bayağı işlevsel olabilir ama slim ne oluyor bilmiyorum ben açıkçası
Cooooooooooooook pahalı

Top Bottom