Neler Yeni

20-25 bin TL bütçesinde hazır sistem önerisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,312
İsim
Emir
İkiside birbirine benziyor diye yanlış görmüşüm kusura bakmayın.
Intel işlemci sorun yaratmaz değil mi?
Sorun olabiliyor fakat bios güncellemesi sonrası düzeliyorlarmış diye biliyorum tamamen şans işi.Bu tüm teknoloji aletleri için geçerli

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir aslan
Sorun olabiliyor fakat bios güncellemesi sonrası düzeliyorlarmış diye biliyorum tamamen şans işi.Bu tüm teknoloji aletleri için geçerli
Bu ekran kartı ile ilgili olan sistemlerin çoğunda intel işlemci gördüm de umarım sorun yaratmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir aslan
Hocam kasayı Bitfenix ile değiştirmeli miyim?
Veya herhangi bir şey ? (almadan önce son kez emin olmak istiyorum kusura bakmayın)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,312
İsim
Emir
Hocam kasayı Bitfenix ile değiştirmeli miyim?
Veya herhangi bir şey ? (almadan önce son kez emin olmak istiyorum kusura bakmayın)
Simdi sisteme baktim 24k olmus.Kasayi da degistirirseniz 25k civarlarina geliyor.Attigim videoyu izleyin o tarz sistem toplasaniz daha mantikli.Itopyada ki sistem 21 22k civari mydi neydi o zaman mantikliydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir aslan
Simdi sisteme baktim 24k olmus.Kasayi da degistirirseniz 25k civarlarina geliyor.Attigim videoyu izleyin o tarz sistem toplasaniz daha mantikli.Itopyada ki sistem 21 22k civari mydi neydi o zaman mantikliydi.
Hocam dediğiniz doğruda ben sistemlerden pek anlayan birisi değilim yüzeysel bilgim var.
Siz şuan ne alma mı önerirsiniz?
Bu alınmaz mı? Bu fiyat aralığında hep yakın sistemler gördüm de.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,312
İsim
Emir
Hocam dediğiniz doğruda ben sistemlerden pek anlayan birisi değilim yüzeysel bilgim var.
Siz şuan ne alma mı önerirsiniz?
Bu alınmaz mı? Bu fiyat aralığında hep yakın sistemler gördüm de.
Sistem toplamak çok zor değil bir sürü toplama videosu var.Ek olarak tek 2.el alacağınız parça 6700xt yani ekran kartı.Onu da konu açarsınız değerleri nasıl alınır mı vb şeyler.Sonra da gidip alırsınız veya param güvendeyle alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir aslan
Sistem toplamak çok zor değil bir sürü toplama videosu var.Ek olarak tek 2.el alacağınız parça 6700xt yani ekran kartı.Onu da konu açarsınız değerleri nasıl alınır mı vb şeyler.Sonra da gidip alırsınız veya param güvendeyle alırsınız
Hocam günümüzde toplama bilgisayarlar daha uygun diye biliyorum.
Bunu alayım mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,363
Üyeler
168,126
Son üye
mkemaldogann
Top Bottom