Arama sonuçları: *

1. Dentista

Güncellendi❗ Nova Bilgisayar da ilk RTX 5070 ekran kartı fiyatı eklendi

Ekran kartı için güncel takip ettiğim site videocardz, bir çok modelin vergili fiyatı Avrupa'da listelenmişti. Bakmak isteyen olursa linki paylaşıyorum. Fiyatları benim beklediğim seviyelerde açıkçası. Üzgünüm ama Nvidia'nın verdiği fiyatlar bizim için geçerli değil. Üreticiler kartların üzerine...
  2. Dentista

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

Bu ciddi bir itham aslının araştırılması gerekir önce. İşlemci tray bile olsa İtopya'nın böyle bir işlemciyi alıp satacağını sanmıyorum. Amd'nin Türkiye'de 6 adet distribütörü var diye biliyorum. İşlemcinin nasıl temin edildiğini öğrenmeye çalışın farklı bir durum da olabilir. İtopya'nın nasıl...
  3. Dentista

Güncellendi❗ Nova Bilgisayar da ilk RTX 5070 ekran kartı fiyatı eklendi

5070 değişir de 5080 ortalama 60k civarından satılır değişeceğini hiç sanmıyorum.
  4. Dentista

Çözüldü✓ 4K monitör alacağım fakat kafam karışık

ben bu videoyu baz alarak ayarlama yapmıştım. Hdrı sadece film izlersem açıyorum haricinde kapalı. Her oyunda Hdr en iyi kaliteyi vermiyor maalesef. Onun için daha çok oled monitör almak lazım.
  5. Dentista

Yardım 9800x3D indirim beklemeli miyim yoksa indirim olmaz mı?

Bende indirim bekliyordum ama pek indirim olmadı. Yeni kartların çıkışı da yaklaştığı için daha fazla bekletmeden aldım.
  6. Dentista

Topladığım sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Mutlaka araştırma yapmışsınızdır. Ben bileşenlerin kalitesiz olmadığını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun. Gene de sistemi alana kadar hala vaktiniz var gözünüze farklı bir ürün takılır daha mantıklı bulursunuz tercihinizi değiştirirsiniz.
  7. Dentista

Topladığım sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Seçtiğiniz anakart o kasaya uyumlu olmayabilir. Msi kendi kasası için bu modeli üretti diye biliyorum kontrol sağlayın isterseniz. Düzenleme : Şimdi baktım Asus a21 anakart ile uyumlu gibi duruyor kasa üzerinde gerekli bölmeler açılmış ama siz gene de bir firmayı arayıp teyit edin.
  8. Dentista

Çözüldü✓ 7900xtx den 5080 e geçilir mi?

Kartlar bir çıksın kullanım testleri gelsin öyle değerlendirin. Şuan çok belirsizlik var. 5090'ı x2-5080 gibi çıkardılar. Bu ilk etapta algı oluşturmak için yapılmış pazarlama stratejisi gibi duruyor bence. İlerleyen zamanlarda 5080s veya ti modelini göreceğimizi düşünüyorum. İki kart arasındaki...
  9. Dentista

Çözüldü✓ 4K monitör alacağım fakat kafam karışık

Güzel günlerde kullanın.
  10. Dentista

❌İndirim Bitti! R7 9800x3d kutulu 21.146

Tekrar girmiş, konuyu değiştirdiğimde diğer satın alım seçeneği vardı kaldırmışlardı. Siparişi olur ama lojistik firması gümrüğe gelince geri gönderir ürünü.
  11. Dentista

Ürünü geri kaldırdılar. Bende hata olduğunu düşünüyordum çünkü Amazon geri dönecek her ürünün satışını kaldırdı. Konuyu o yüzden değiştiriyorum.
  12. Dentista

Hayır arkadaşın söylemi doğru. Geçen sene direksiyon seti almıştım yurt dışından pttde beklettiler baya uğraştırıcı süreci var. En son iptal edip Türkiye'de aldım. Müşavir vs fiyat sorduğum için biliyorum 30 bini geçer toplamda. Düşünen arkadaşlar gene de bir kontrol etsinler. Eğer geçmezse...
  13. Dentista

Bana da öyle geliyor ama Amazon geçmeyen ürünleri kaldırmıştı satıştan. Tekrar böyle koyunca bir acaba diyor insan.
  14. Dentista

https://www.amazon.com.tr/AMD-9800X3D-%C3%87ekirdekli-Masa%C3%BCst%C3%BC-%C4%B0%C5%9Flemci/dp/B0DKFMSMYK/ref=mp_s_a_1_2?crid=MAWWBBNYD13J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.F_-xQFxFH93AGYCHZ2F8jGrmxR4WpLXxhpniwTvbJSa-OYaQd2MGyXPyttY1DGo6zjZ1rFgqDueuYtBfXY6MQtPVvYDKDqf0ddebqlMTRObFD3rINzDlun8Wgy8vohoLE4pZyvg-Tbqa7r...
  15. Dentista

Çözüldü✓ Bu iki anakart arasındaki 500 TL'lik farka değer mi?

Bütçe en fazla bu kadarsa b650 al. Değilse daha güvenilir markaları tercih edebilirsin. Anakartı hep araba lastiğine benzetmişimdir hiç önem verilmez ama bağlantıyı sağlayan en önemli parçadır. 1000 beygir aracın olsun lastik yoksa gidemezsin. Anakart her zaman diğer bileşenlerden bir tık...
  16. Dentista

7900x3d uygun anakart

Ramlerin 10 tutması için 64 GB almanız lazım bu kadar rame gerek var mı? Kullanacağınız kasayı rgb isteyip istemediğinizi yazarsanız öneride bulanayım.
  17. Dentista

Trendyol siparişi iptal ettim ama para hesabıma gelmedi

İşlem süresi 1-7 günü bulabiliyor genellikle. Bugün veya yarın kartınıza geçecektir.
  18. Dentista

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Var elbette ama bütçeye bağlı
  19. Dentista

Bilgisayarın sınırlarını zorlayacak oyun önerisi

Path tracing olan çoğu oyun ekran kartından göz yaşı getirir.
Top Bottom