Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Yardım Mobil Veri'yi PC'de kullanmak

Ev internetim iyi olmadığı için ve ailemi de interneti yükseltmeye ikna edemediğim için mobil verimi (Türk Telekom 20GB) PC'ye bağlayıp o şekilde oyun oynasam sorun olur mu? Valorant'ta 4 el derecesiz attım ortalama 200Mb gitti. Bu durum başka oyunlarda değişir mi? İnternet paketim çok çabuk...
  2. MeynnZenith

Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

Arkadaşlar fazla bilgiye, terimlere inmeden hangisini seçmek daha mantıklı? Önerdiğiniz bir paket var mı? 75-80'e kadar destekliyor altyapım, 4 kişilik bir aileyiz.
  3. MeynnZenith

Telefon internetini PC'ye bağlarsak ne kadar internet tüketir?

Arkadaşlar yeni bir operatöre geçtim ve kampanya olarak ilk bir ay +30GB verdi, yani toplamda 50GB internetim oldu bu ay. Sorum şu: Ben bu interneti PC'ye bağlarsam ne kadar internet tüketir, boşta masaüstünde dururken de tüketir mi? Biraz oyun oynasam, video izlesem falan normalde yediğinden...
  4. MeynnZenith

Öneri Telefon için uygun fiyatlı, yüksek GB'lı internet paketi.

Okulda arkadaşlarımla konuşurken 15Gb'a 60TL falan verdiklerini söylüyorlar. Hangi operatör böyle bir şey veriyor bilmiyorum ama eğer siz böyle yüksek GB'lı ve uygun fiyatlı paket kullanıyorsanız lütfen operatör ve paket adını söyler misiniz? Ben 55TL 7GB kullanıyorum ve sanırım bu fiyata bu GB...
  5. MeynnZenith

Millenicom Fiber100 paketi hakkında bilgi lazım.

Arkadaşlar Millenicom'da internet paketlerine bakayım dedim ve Fiber16, Fiber35, Fiber100 şeklinde üç ayrı paket gördüm. Benim oturduğum yerde bildiğim kadarıyla fiber yok, 80Mbps'ye kadar destekliyor. Fiber100 olan paketi ADSL/VDSL olarak kullanabiliyor muyum? Sitede başka paket göremedim çünkü.
Top Bottom