Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar fazla bilgiye, terimlere inmeden hangisini seçmek daha mantıklı? Önerdiğiniz bir paket var mı? 75-80'e kadar destekliyor altyapım, 4 kişilik bir aileyiz.

Bunu sormamış kabul ediyorum. Türknet.

Altyapı değerlerinizi atar mısınız?

İki firmada gayet iyi, çevrenizde kullanan varsa daha iyi bilgi alabilirsiniz.
Şu anda yok bilgi alabileceğim biri. Altyapım da 80+ kadar destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bağlatınca kendileri bir modem veriyor mu yoksa bizim mi almamız lazım?

Arkadaşlar fazla bilgiye, terimlere inmeden hangisini seçmek daha mantıklı? Önerdiğiniz bir paket var mı? 75-80'e kadar destekliyor altyapım, 4 kişilik bir aileyiz.

Mesela bu kampanya geçerli mi, doğru mu? Eğer öyleyse çok iyi. Ama bazen fiyatlarda kandırmaca yapabiliyorlar ya.
Screenshot_2022-02-01-08-51-33-448_com.android.chrome.png

İnternetin sorunsuz ise Türknet ama sorunlu bir altyapıya sahipsen TT

Mesela bu kampanya geçerli mi, doğru mu? Eğer öyleyse çok iyi. Ama bazen fiyatlarda kandırmaca yapabiliyorlar ya. Alıntıyı görüntüle
Fiyatta kandırmaca ypk üç yıldır kullanıyorum. Tam olarak reaimdeki fiyatı ödüyorum. 90 mbps alıyorum. İnsanlar arıza olduğunda arayıp sövebilicek bir yer arıyorlar. Türknet daha çok arıza kaydı ile çalışıyor o yüzden kötükiyorlar bence. Şimdiye kadar nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Bir kere arıza oldu oda altyapımla ilgiliydi. Arıza kaydı açtıktan üç gün sonra internetim geri geldi. Türk Telekom ekiplerine yönlendirip altyapıya müdahalede bulundular. Hatta o zamanlar hızım 70 ti 90 a çıktı. 7.50 upload ım da var. Bu fiyata temizzz. Modemidw alabilirsin faturaya yansıtırlar. Sonradan iptal etsen bile sende kalır.

Türknet bilgi almak için hangi numarayı aramalıyım? Sitesindeki numaralar müşteriler ve şikayeti olanlar için.

Geri