Ben bir ürün aldım geç kargoladılar faturasını iletmediler iade ettim elime ulaşmadan. Perşembe resmi tatil di diye bir şey demedim ama haklı olduğum iadeyi...
Advanced kısmı şöyle hocam. Fanlar için DC pwm hiç bir şey bulamadım. Fan hızını manuel ile değiştir deniyorum biostan çıkarken pwm olarak gözüküyor ama hız...
Hocam advanced açıyorum o kadar da değil. Daha önce de ayar yaptım ama colorful ilk defa kullanıyorum.
1777192185
Gün içinde detaylı şekilde advanced...
Hocam olmama ihtimali var mı peki? Manuel kısmında 0-255 arası çeşitli değerler mevcut ama değiştirmem yine işe yaramadı baştan sırayla:
T1-T2-T3
CpuFan1-...
Hocalarım kasanın kendi fanları 3 pinliydi ve çoklayıcı ile öndeki 3 tane fanı ve arkadaki 1 egzoz fanını birleştirip CHA_FAN 1'e taktım kule tipini de...
Hocalarım, RX 9070 XT piyasası sürekli değişiyor. Geçen 35 bin olan xfx swift 38 civarına çıkmış. Sapphire pulse en uygun inventus da diğer sitelerde 38k en...
Hocam bu incehesap yüzünden 35k iken alamadım çünkü paramı yatırmamak için 1,5 ay direndiler.
1776489472
Yeni bir alışveriş ne kadar mantıklı bilemedim
Hocalarım 7800x3d için bu bütçelerde fiyat performans bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Şu an ekran kartı olarak 9070 XT indirimi kovalamaya çalışıyorum...
Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen...