Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen...
Hocam diğerinin de tırnağı kırık slot açılmıyor
1773508163
Hocam birde adamlar bu haldeki sistemi sorunsuz iade edemezsiniz diyorlar :D onu geçtim ilk açar...
Belli ki hayatın boyunca kazıklanmaktan o kadar keyif almışsın ki, artık bunu savunur hale gelmişsin. Şirketlerin seni yolması hoşuna gidiyor olabilir, ama...
Hocam benim durumunda savunma bile yapmadılar ki yapsalar neye nasıl yapacaklar acaba görsele ekledim servis ve müşteri hizmetleri ekran kartının sökülmeden...
Şu an güncel durum iadeyi tamamlamışlar, Oksid Bilişim maillerime dönüş yapmıyor, incehesap bizlik bir durum yok Oksid Bilişim ile görüşün diyor, Oksid...
Hocam hortlatıyorum ama bende şu an aynı şeyleri yaşıyorum oksid bilişim ve incehesabın saçmalıkları yüzünden 70 küsur bin TL param sıkıntıya girdi ve 14...
İade onayı verdiler paramın yatmasını bekliyorum iadeye gönderirken müşteri hizmetlerinin karamsarlığı ve ilgisizliği ilerleyen süreçtr bana bir problem...
Hocam hortlatıyorum kusuruma bakmayın umarım görürsünüz. Bende şu an incehesaptan paramı almaya çalışıyorum mevla yüksek. Thh başvurdum ama çok uzun sürecek...
Hocam ürün elinize ulaşmıştır fren çok sert değil mi ben basınca pedalın olduğu metal havaya kalkıyor pedal sertliğini bir türlü ayarlayamadım bir bilginiz...