Ben bir ürün aldım geç kargoladılar faturasını iletmediler iade ettim elime ulaşmadan. Perşembe resmi tatil di diye bir şey demedim ama haklı olduğum iadeyi bekletiyorlar. Fatura için çeşitli yerlerden iletişim kurmaya çalıştım ilgilenen olmadı. 2-3 fazla verip Hepsiburada Amazon gibi sağlam...
Advanced kısmı şöyle hocam. Fanlar için DC pwm hiç bir şey bulamadım. Fan hızını manuel ile değiştir deniyorum biostan çıkarken pwm olarak gözüküyor ama hız asla değişmiyor. Fan modları da değişiklik yapmıyor. Fan control gibi programlarda işe yaramıyor maalesef.
Hocam advanced açıyorum o kadar da değil. Daha önce de ayar yaptım ama colorful ilk defa kullanıyorum.
1777192185
Gün içinde detaylı şekilde advanced kısmını atarım hocam. Belki yardımcı olur.
Hocam olmama ihtimali var mı peki? Manuel kısmında 0-255 arası çeşitli değerler mevcut ama değiştirmem yine işe yaramadı baştan sırayla:
T1-T2-T3
CpuFan1- ChaFan1- ChaFan2- CpuFan2- Apu
Böyle bölümler mevcut ben CHA fan değerlerini düşürdüm ama fanlar da yine bir değişim olmadı hw monitör...
Hocalarım kasanın kendi fanları 3 pinliydi ve çoklayıcı ile öndeki 3 tane fanı ve arkadaki 1 egzoz fanını birleştirip CHA_FAN 1'e taktım kule tipini de çoklayıcı ile CPU Fan'a taktım. Fanlar 1400 RPM de çalışıyor ve hızı asla değişmiyor profil değiştiriyorum, grafik şeklinde olan yerle oynuyorum...
Benzer süreçteyiz hocam benim ürün elime geçmeden iade talebi açtım adamlar faturayı inatla yüklemiyor soru sordum cevapta vermiyor iade ettim. Nasıl bu kadar kısa sürede onay aldınız şaşırdım adamların eline ne ara ulaştı ürün.
Hocalarım n11 üzerinden RX 9070 XT Pulse nitrotechnologhy adında mağaza da 34 bin e düşmüş ben sürekli takip ediyorum. Fiyatları her site ufak ufak değiştiriyor sürekli bu fiyata normal mi üründe sorun çıkar mı mağaza yorumlarında çok sıkıntı göremedim. Aldığımda nelere dikkat edip nasıl önlem...
Hocalarım, RX 9070 XT piyasası sürekli değişiyor. Geçen 35 bin olan xfx swift 38 civarına çıkmış. Sapphire pulse en uygun inventus da diğer sitelerde 38k en az yine düşer mi, yoksa artar mı? İnventus gibi PC sitelerine artık hiç güvenmiyorum. Çünkü incehesapla sorun yaşadık ve paramı 1,5 ay...
Hocam bu incehesap yüzünden 35k iken alamadım çünkü paramı yatırmamak için 1,5 ay direndiler.
1776489472
Yeni bir alışveriş ne kadar mantıklı bilemedim
Hocalarım 7800x3d için bu bütçelerde fiyat performans bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Şu an ekran kartı olarak 9070 XT indirimi kovalamaya çalışıyorum. İnventus ta biraz düşük ama bu tarz PC sitelerine güvenmiyorum.
Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen incehesap pahalı satıyor.