Neler Yeni

Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Kesinlikle TurkNet. Türk Telekom kullanıyorum 16 MBPS 125 TL veriyorum 8 download 1 upload alıyorum tam bir rezalet. TurkNet alın. 16-24 MBPS 100 TL vereceğinize TurkNet 80 MBPS 100 TL verin daha iyi. TurkTelekom rezalet.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Paket fiyatı dert değilse Türk Telekom kullanın, Türknet'e göre kat kat daha iyi hizmet alırsınız çok yüksek ihtimalle.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Tamamen altyapınla alakalı şimdiye kadar 3 farklı firma kullandım kesinlik aralarında en iyisi türktelekomdu bunu kendin deneyip bulman lazım.
İlk türknet kullandık ilk aylarda güzeldi ama sonralarda her 5-10dkda bir kopma kesintiler başladı ondan sonra superonline a geçtik o da aynı şekil 3-4 ay sonra bozdu. Şuan yaklaşık 10 aydır türktelekom kullanıyoruz gayet memnunuz.

HYÇ35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
HYÇ
Muhatap bulamamak için Türknet tercih edilebilir, komik bir şirket çünkü. Tarife fiyatlandırması dert değilse cevap belli. Tarife fiyatının niye öyle olduğu da belli gerçi.

Awosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Erdem Gümüş
Gündelik hayatta sürekli müşteri hizmetlerini arayıp sohbet falan etmiyorsanız TürkNet in müşteri hizmetlerinin olmaması bir sorun olmamalı.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hocam altyapınız nasıl tabii ki herkes türknet der daha iyi firma ama altyapısı kötü olanlar için tt daha iyi bence
Altyapımın iyi mi kötü mü olduğunu nereden görebilirim? Sadece hızı görünüyor TürkNet sitesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paket fiyatı dert değilse Türk Telekom kullanın, Türknet'e göre kat kat daha iyi hizmet alırsınız çok yüksek ihtimalle.
Paket fiyatı çok tuzlu gibi Türk Telekom'da. Ama yine de bir düşüneceğim.

Awosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Erdem Gümüş
Altyapımın iyi mi kötü mü olduğunu nereden görebilirim? Sadece hızı görünüyor TürkNet sitesinde.
alabildiğiniz maximum değerler yüksek ise , şu anda kullandığınız internetinizde alt yapısal bir sorun olmuyorsa iyi dir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
alabildiğiniz maximum değerler yüksek ise , şu anda kullandığınız internetinizde alt yapısal bir sorun olmuyorsa iyi dir.
Ben şu anda 16'lık paket kullanıyorum, çok yoğun kullanıldığı zamanlar (aile apartmanı olduğu için 8 kişi rahat kullanıyordur) 13-14'lere düşüyor. Rahat zamanlarda 16 stabil.

fayuk_w

80+ Bronze

72dvt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Davut Çiftçi
Kesinlikle TurkNet. Türk Telekom kullanıyorum 16 MBPS 125 TL veriyorum 8 download 1 upload alıyorum tam bir rezalet. TurkNet alın. 16-24 MBPS 100 TL vereceğinize TurkNet 80 MBPS 100 TL verin daha iyi. TurkTelekom rezalet.
Türknet denedin mi? Türk telekom sorun varsa aynısını türknet sorun yaşarsın.

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
Arkadaşlar fazla bilgiye, terimlere inmeden hangisini seçmek daha mantıklı? Önerdiğiniz bir paket var mı? 75-80'e kadar destekliyor altyapım, 4 kişilik bir aileyiz.
türk net bence bende kullanıyorum memnunum taahahüt yok en güzeli o zaten.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paket fiyatı çok tuzlu gibi Türk Telekom'da. Ama yine de bir düşüneceğim.
Türknet alsan bile Telekom altyapısı kullanıyorsun VDSL falansa. Haliyle arıza durumlarında yine Telekom bakıyor. Başka firmaların müşterilerine çok iyi baktıklarını söyleyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,902
Üyeler
163,901
Son üye
maxintuma