Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

Kesinlikle TurkNet. Türk Telekom kullanıyorum 16 MBPS 125 TL veriyorum 8 download 1 upload alıyorum tam bir rezalet. TurkNet alın. 16-24 MBPS 100 TL vereceğinize TurkNet 80 MBPS 100 TL verin daha iyi. TurkTelekom rezalet.

Paket fiyatı dert değilse Türk Telekom kullanın, Türknet'e göre kat kat daha iyi hizmet alırsınız çok yüksek ihtimalle.

Tamamen altyapınla alakalı şimdiye kadar 3 farklı firma kullandım kesinlik aralarında en iyisi türktelekomdu bunu kendin deneyip bulman lazım.
İlk türknet kullandık ilk aylarda güzeldi ama sonralarda her 5-10dkda bir kopma kesintiler başladı ondan sonra superonline a geçtik o da aynı şekil 3-4 ay sonra bozdu. Şuan yaklaşık 10 aydır türktelekom kullanıyoruz gayet memnunuz.

Muhatap bulamamak için Türknet tercih edilebilir, komik bir şirket çünkü. Tarife fiyatlandırması dert değilse cevap belli. Tarife fiyatının niye öyle olduğu da belli gerçi.

Gündelik hayatta sürekli müşteri hizmetlerini arayıp sohbet falan etmiyorsanız TürkNet in müşteri hizmetlerinin olmaması bir sorun olmamalı.

Hocam altyapınız nasıl tabii ki herkes türknet der daha iyi firma ama altyapısı kötü olanlar için tt daha iyi bence
Altyapımın iyi mi kötü mü olduğunu nereden görebilirim? Sadece hızı görünüyor TürkNet sitesinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paket fiyatı dert değilse Türk Telekom kullanın, Türknet'e göre kat kat daha iyi hizmet alırsınız çok yüksek ihtimalle.
Paket fiyatı çok tuzlu gibi Türk Telekom'da. Ama yine de bir düşüneceğim.

alabildiğiniz maximum değerler yüksek ise , şu anda kullandığınız internetinizde alt yapısal bir sorun olmuyorsa iyi dir.
Ben şu anda 16'lık paket kullanıyorum, çok yoğun kullanıldığı zamanlar (aile apartmanı olduğu için 8 kişi rahat kullanıyordur) 13-14'lere düşüyor. Rahat zamanlarda 16 stabil.

Bölgeden bölgeye değişir.Ben TT kullanıyorum baya memnunum ama bazı bölgelerde aksi de olabiliyor.Bulunduğun bölgedeki insanlara sorman daha iyi olur.

Kesinlikle TurkNet. Türk Telekom kullanıyorum 16 MBPS 125 TL veriyorum 8 download 1 upload alıyorum tam bir rezalet. TurkNet alın. 16-24 MBPS 100 TL vereceğinize TurkNet 80 MBPS 100 TL verin daha iyi. TurkTelekom rezalet.
Türknet denedin mi? Türk telekom sorun varsa aynısını türknet sorun yaşarsın.

Arkadaşlar fazla bilgiye, terimlere inmeden hangisini seçmek daha mantıklı? Önerdiğiniz bir paket var mı? 75-80'e kadar destekliyor altyapım, 4 kişilik bir aileyiz.
türk net bence bende kullanıyorum memnunum taahahüt yok en güzeli o zaten.

Altyapımın iyi mi kötü mü olduğunu nereden görebilirim? Sadece hızı görünüyor TürkNet sitesinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paket fiyatı çok tuzlu gibi Türk Telekom'da. Ama yine de bir düşüneceğim.
Türknet alsan bile Telekom altyapısı kullanıyorsun VDSL falansa. Haliyle arıza durumlarında yine Telekom bakıyor. Başka firmaların müşterilerine çok iyi baktıklarını söyleyemem.

Geri