Yaşın kaç bilmiyorum, durduk yere böyle bir şey yazmanın bana bir faydası var mı sence kardeşim?
Ben de almak için araştırdım, fakat ciddi sorunlar yaşayan...
Hayda windows 11 daha yeni çıkmadı mı yada bana öyle geliyor şimdi yazarken baktımda 4 yıl olmuş maşallah bir denerim win 11i windows 12de ilginç olucak...
Hocam bende 9070xt var şuan sorunsuz kullanıyorum.
İnsanların haklı oldukları kısımlarda var bilmeden ekran kartına suç atan bir kitlede var maalesef.
Eski...
Yeni bir sistem toplamışken eski windows kullanmak istemiceksin. Önce windows 11 kur, memnun kalırsan devam et. Windows 12 geliyor, windows xp gibi oturaklı...
Eğer 3.satıcıdan almadıysan iadenin son gününe kadar her türlü teste sok; pixel bozulmaları, dpc gecikmesi, ani fps düşmesi..vs çözemeyeceğin bir sorun...
Kartın güzel de Amd sorunları başına gelirse uğraşıp duruyorsun. Bitmek bilmiyor nomızsız.!
Çoğu da benim başıma gelmedi diyor fakat kombinasyon ile alakalı...
En son çözülmüştü aslında. Yapay zekayı ve bazı özellikleri kapattım biosta da bir kaç ayar değiştirdim. Orda hangisiyle nasıl çözdüğümü bilmediğim için...
Ya aynısını 7800XT de yaşadım Amd nin bazı uygulamalarını durdurunca geçici olarak çözülüyordu. Sonrasında 5070te bile yaşadım. Ekran kartı ayarlarında Güç...