MSI B850M GWP Anakart
AMD 7800X3D İşlemci
Sapphire Nitro+ 7800XT taktım. 1 ay boyunca ara ara stabilleşse de sürekli bir driver problemi ses problemi...
Gemini a sor "X işlerinde kullanacağım X fiyat skalasında önerebileceğin en iyi nvidia ekran kartları hangileri? X ekran kartını 2.elde X fiyata almak...
Asus veya MSI olsa yine bir nebze düşünürsün de DLSS 4.5-5 i görünce Palit in yüzüne bakman. Daha geçen gün MSI 5070 i 30k ya sattılar. Şuan 4080e bile o...
Firmaları gazlayan da bulduğunu alan müşteri kitlesi.
Türkiye'de pubg zamanı patlama olmasaydı yeni telefon satışları emin ol 1/2 düşerdi. Patlama oldu bu...
Hiç fark ettiniz mi arkadaşlar, bazen oyunlarda 90 FPS bile alsanız akıcı değil gibi hissettiriyor. Monitör üreticileri.
Bizleri nasıl kandırıyor, gerçek...
Milletin yüksek hz li monitöre bu kadar yapışması tam olarak bu yüzden bana mantıksız geliyor. 500hz monitörü verimli kullanabilmen için 5080 ve üstü bir...
Ben .net de hostingte kendi kendini çalışan bir sistem yazmıştım zaten. Attığım da bir proje için hazırladığım py scrap.
Diyorum ya uğraşasım gelmiyorum.
Hakkaten sınıyorlar! 100liralık usb ye bile çöküyor aj kopiller.
Bütçemi koruyorum diye girişmek istemiyorum.
Fakat sonunda biri avuçlarını yalatır bunlara...
Biraz bakındım ve arkadaşın anlattıkları %50 oranında gerçekleşir gibi görünüyor.
Ekran kartı süper güçlü olacak demek yerine;
5000 serisinde her ekran...
HDMI kabloda 100hz üstünde çakar. TypeC girişi varsa typeCtoDPort kablo al kullan fakat daha iyisi bir HP Dock alman. Çünkü typeC girinden veriyi alıp kendi...