ROGSever isimli üyenin son içerikleri

1. R

MSI Center Tecrübesi Olan Konuya!

Söylediklerinin hepsini yaptım, fakat çok yetersiz kalıyor. Afterburner gibi verimli app ler sunan MSI ın ana uygulamasını böyle acemice sunması garibime gidiyor.
  2. R

Laptop tarafı dediğin gibi o yüzden üstüne düşmedim. Desktop için söylediğin tüm her şey ayarlı, fakat bazen KullanıcıProfili ndeki modlar karışıyor. Sessiz mod Güç Tasarrufu Modunu açıyorken bi bakıyorum Dengeli Modu açar hale geliyor. Tutarsız çalışıyor yani. En ifrit olduğum konu; otomatik...
  3. R

Anakart Modeli : MSI B650M Gaming Wifi Laptop Modeli : MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR
  4. R

Merhaba, Evimde 2 bilgisayar var. MSI masaüstü topladım, MSI laptop aldım. Laptopta klavye renklendirmesini yapmıyor, sanırım Steelseries kurmalıyım. Desktop'ta yoğun kullanıyorum. KullanıcıProfili nde özelleştirmeye almadığım sürece Sessiz modda bile fanlar sesli çalışıyor. AI Engine de...
  5. R

🔴Vodafone Büyük Mart Çekilişi🎁

En son bir arkadaşım Lacostle un ücretsiz çekilişine katılmıştı. Ona çok gülmüş dalga geçmiştim. Çocuğa çıktı, şimdinin parası 10-12 bin TL lik ürün paketi gönderdiler.
  6. R

Samsung Akıllı Saat Önerisi

Watch 6 Classic Astro Edition var kolumda. Senin düşündüğün gibi günlük kullanıp akşam gelip şarja takıyorum. Batarya probleminden bıktığım için tüm özelliklerini kapattım ve 2-3gün dayanıyor. Kampa bir yere gittiğinde hızlı tükettiğin için ekranı kapalı bir saati takmak insanı ***** gibi...
  7. R

Topladığım sistem parasına göre nasıl?

Power Supply de biraz araştırırsan kaliteli gold 1250lik modeller 4-5 bandında buluyorsun. Şuanda anakart b650 ile b850 arasında ciddi bir fark yok, sadece pcie 4-5 farkı var. Peformans olarak zerre fark yok. Ram zaten en fazla 64e çıkarsın 2si de destekliyor. Burada anakart için pro mu gaming...
  8. R

Topladığım sistem parasına göre nasıl?

Anakart b650lere gidebilirsin Powersupply de 5bin üzerine çıkma bence Soğutmada 2 fanlı bir model daha iyi olur Kasa da bu sistem için gereksiz pahalı Zaten karma bir sistem yazmışsın. Böyle karma bir sisteme o parayı vereceğine tebilon dan fln biraz değişiklikle 5070ti veya 9070xt li bir...
  9. R

❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

Aynı mediamarkt tan 9bin iken 4.5a yeni çıkmış edition akıllı saat aldım ben. Umutsuzluk pompalamayın.
  10. R

Servise gönderdiğim kulaklığa iadeye uygundur dediler ama trendyol iade yapmadı

1 yıldan fazladır bende kablolu Jbl kulaklık. Amazon DOF istedi. Israr ettim iade kaydı açamadıklarını belgenin zorunlu olduğınu ve ilgili teknik servisten olumlu veya olumsuz o belgeyi almam gerektiğini söyledi. Firmaya gönderdim, değişim kararı çıkmış yenisini göndereceklerini söylediler.
  11. R

Yeni işlemci aldım pc yanıyor

Fan devirlerini yükselt, kasanda hava akışı yeterli olmuyorsa arkadaşların dediği gibi yan kapağı aç. Isıları takip et nerelere kadar yükseliyor. Deneme yanılma yoluyla X derece ısıda yüzde Y fan devrinde çalış gibi yeni düzen ayarlarını yap. Yapay zekadan destek alarak yaparsan daha başarılı...
  12. R

Servise gönderdiğim kulaklığa iadeye uygundur dediler ama trendyol iade yapmadı

Değişim Onay Formu (DOF) na ihtiyacın var. Servis bu formu sana veriyorsa ürünü trendyola göndermene gerek yok diye biliyorum. Aynı durumu bu ara Amazon'da yaşıyorum.
  13. R

Steam bakiye nereden nakite çevrilir

Bende de 120$ var. Araştırdım standart %15 - %25 arası genelde %20de buluşuyorlar. %25ten sonrası ölücü işi. %20 fire ile alacak varsa ben de değerlendirebilirim. Bf6 alacaktım 40$ altına inmedi gitti.
  14. R

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

Beyler 19 şubat son tarihti. Konuyu yoktan yere hoplattınız.
  15. R

Altın düşmeye devam eder mi yükselir mi?

2 hafta çalkantılı olur. Olumlu bir haber çıkmadığı sürece yükselmeye devam edicek. Her dakika daha kötüye gidiyor. Hürmüz Boğazı ateş çemberi oldu, Arapların petrol yatakları bombalanıyor, Abd üsleri bombalanıyor. Anlaşma yapıldı savaş bitti diyene kadar yükselmeye devam. En kötü ihtimalle...
Geri