ROGSever isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim PCIE 4.0 Riser Kablo 🔥729₺

Yaşın kaç bilmiyorum, durduk yere böyle bir şey yazmanın bana bir faydası var mı sence kardeşim? Ben de almak için araştırdım, fakat ciddi sorunlar yaşayan yorumlar okudum ve buradaki arkadaşların aynı maduriyete düşmemesi için paylaştım, Oyunlarda ani performans düşüşleri olduğunu, pcie 3.0...
  2. R

RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

Yeni bir sistem toplamışken eski windows kullanmak istemiceksin. Önce windows 11 kur, memnun kalırsan devam et. Windows 12 geliyor, windows xp gibi oturaklı olacağı söyleniyor. O gelene kadar idare.
  3. R

Afterburner ile fps düşmelerine %1 low fps e bakarsın Pixel bozulmalarını ben call of duty nin bir oyununda sisli bir sahnede yaşamıştım. Oyunlarda karşılaşırsın. FSR fln açmadan test et. Dpc latency zaten varsa hiç merak etme o seni bulur :D ses patlamaları oyuna girerken binbir türlü saçmalama...
  4. R

Eğer 3.satıcıdan almadıysan iadenin son gününe kadar her türlü teste sok; pixel bozulmaları, dpc gecikmesi, ani fps düşmesi..vs çözemeyeceğin bir sorun görürsen iade için yüklen. Ben de sistemim için fazla masrafa girmeyim deyip rx 7800xt aldım ağustosta 1 ay boyunca driver sorunlarıyla uğraştım...
  5. R

Kartın güzel de Amd sorunları başına gelirse uğraşıp duruyorsun. Bitmek bilmiyor nomızsız.! Çoğu da benim başıma gelmedi diyor fakat kombinasyon ile alakalı olabilir. Anakart ekran kartı markası uyumu gibi. Daha uyguna kaçmak istiyorsan, tavsiyem rtx5070 derim. Ben kelepir yakaladım aldım...
  6. R

🔥İndirim PCIE 4.0 Riser Kablo 🔥729₺

Gençler ürün pci 3.0, ismine aldanıp almayın. Her alan geri iade ediyor.
  7. R

Ryzen 7 9850x3d sapphire nitro+ 9070xt fps drop sorunu

Şimdi hatrladım; DPC Latency (Deferred Procedure Call Latency) sorunuydu. NVIDIA sürücülerinin sistemin güç tasarrufu modlarıyla çakışmasından dolayı "darboğaz" oluyordu. BIOS'ta da Global C-States i Disabled yapınca çözülüyormuş.
  8. R

En son çözülmüştü aslında. Yapay zekayı ve bazı özellikleri kapattım biosta da bir kaç ayar değiştirdim. Orda hangisiyle nasıl çözdüğümü bilmediğim için iadenin de son günüydü bir daha iade edemem dedim ettim. Fırsat bu fırsat Nvidia ya geçtim onda da aynı sorun oldu onu güç modundan çözdüm
  9. R

Ya aynısını 7800XT de yaşadım Amd nin bazı uygulamalarını durdurunca geçici olarak çözülüyordu. Sonrasında 5070te bile yaşadım. Ekran kartı ayarlarında Güç modunu yüksek performans a alırsan çözülebilir. 5070te böyle çözdüm. Sorunun sebebi yanlış hatırlamıyorsam ekran kartı güç tasarrufundayken...
  10. R

Oyunların Türkçe Olması İçin Destek!!!

Biz zaten bağışıklık kazanmışız. Virüs vız gelir, tırs gider. Artık çoğu oyun bilgisayardaki konum hizmetlerini kullandığı için bölgesel devreye sokabilirler sen onu dert etme .D Türkçe, Dünya'da doğal şekilde en çok alana yayılmış dildir. Çin'den başlayıp İskandinav topraklarına kadar uzanıyor...
  11. R

🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

TV'de app de izletmiyorsa paket kapsamıyorsa TV'yi, browserdan todtv.com.tr ye giriş yapıp izleyebiliyorsunuz. Bunu daha önce de bir konuda paylaşmıştım.
  12. R

Oyunların Türkçe Olması İçin Destek!!!

Gençler, Mustafa Kadir uzun zamandır oyunların Türkçe gelmesi için çabalıyor. Steam'de konu başlığı açmış ve herkesin yorum yazmasını talep ediyor. Bu gerçekten kıymetli ve eğer henüz yapmadıysanız ben sizlerin de yorum yapmasını rica ediyorum. Steam Türkçe Dil Desteği Konu Linki Mustafa...
  13. R

🔥İndirim 🔥 HEPSİBURADA ADİDAS İNDİRİMLERİ 🔥

Benim her zamanki indirimli fiyat dediğim de hepsiburada'nın trendyol'un kendi sattığı fiyatlar. Hatta geçen yıl temmuz ayında 600e indirimli sattıkları tişörtleri 300lere kadar düştüler 3 4 parça birden almıştım. 3.satıcılardan zaten alınmaz çakma ürün satıyorlar.
  14. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bir vakitten sonra ip banla uğraşıp duracak haberi yok. Belli bir trafik oluştuktan sonra ilgili linkleri kaldırıyor, değiştiriyorlar. Multithread free proxy kullanın.
Geri