Evet banada öyle geldi dediğim gibi onu almayaçağım ama anker 323 33w olan modeli alaçağım şuanlık en mantıklısı o gibi duruyor başka pek seçenekte yok hem...
Valla ilginiz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. attığınız linkteki ürünlere baktım hepsi alınabilir ürünler ama açıkçaşı ben hem usb hemde type-c...
evet haklısınız bende satıcı şeyine takıldım açıkçası trendyol üzerinden xiaomi 33 w adaptörünü AldımGitti adlı satıcı satıyor farklı bir kaç tane yine...
Evet rehberinizi inceledim zaten xiaomi 33w olan şarj adaptörünü ordan gördüm ama kararsız kaldım açıkçası attığım linkteki ürünler fiyatlar birbirinede...
Merhabalar yardıma ihtiyaçım var ne yapmam gerekiyor acaba bu durumda!
İtopya üzerinden 2 gün önce Aula s100pro browmn swtich bir klavye aldım.her şey güzel...
Hocam valla bende öyle düşünüyorum şuanlik bu altyapıda gerek yok diye ama acaba gözle görülür büyük bir fark olur mu diye ama fiyat ücret vermeyede gerek...
Türk Telekom 100 Mbps limitsiz Hiper interneti kullanıyorum. Ama son zamanlarda internet alakalı çok sıkıntılar çekiyorum. Kopme Çekmeme gibi. Türk Telekom...