Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Hangi Telefon Şarj Adaptörünü Terci Etmeliyim ?

Evet banada öyle geldi dediğim gibi onu almayaçağım ama anker 323 33w olan modeli alaçağım şuanlık en mantıklısı o gibi duruyor başka pek seçenekte yok hem fiyatı şuan iyi indirimde hemde satıcı hepsiburadanın kendisi o ürünü alacağım daha iyi olucak gibi inşallah güzel çıkar...
  2. B

Valla ilginiz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. attığınız linkteki ürünlere baktım hepsi alınabilir ürünler ama açıkçaşı ben hem usb hemde type-c çıkışlı bir ürün arıyorum yani o tarzda alsam daha iyi olucak benim için istediğim kablo ile kullanma şansım olucak benim açımdan daha hoş olucak...
  3. B

evet haklısınız bende satıcı şeyine takıldım açıkçası trendyol üzerinden xiaomi 33 w adaptörünü AldımGitti adlı satıcı satıyor farklı bir kaç tane yine satıcı var ama. trendyol üzerinden baseus 30w adaptörüne Lucky Trend adlı kullanıcı satıyor farklı satıcılarda var ama anker adaptörü direk...
  4. B

Evet rehberinizi inceledim zaten xiaomi 33w olan şarj adaptörünü ordan gördüm ama kararsız kaldım açıkçası attığım linkteki ürünler fiyatlar birbirinede yakın ama hangisini almak daha mantıklı olur ki. xiaomi adaptör linkteki orjinial ürünmüdür xiaomi ürünün çok fazla yan ürünü var ondan dolayı...
  5. B

Merhabalar: Bir şarj adaptörüne ihtiyacım var genel anlamda kullanmak için powerbank vb. özellikle telefonumu redmi note 8 pro şarj yapmak için kullanaçağım. 3 model arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeyelim...
  6. B

Yardım 2gün önce Aula s100pro klavye aldım ama cızırtı sorunu var geri vermelimiyim?

Merhabalar yardıma ihtiyaçım var ne yapmam gerekiyor acaba bu durumda! İtopya üzerinden 2 gün önce Aula s100pro browmn swtich bir klavye aldım.her şey güzel klavye açıkçası beni tatmin etti hoşuma giden bir klavye oldu ama dün gece 1 gibi tam pcyi kapatıcaktım şanş eseri klavyeyi kafamı kulağıma...
  7. B

Yardım Türk Telekom 100Mbps Hiper paketi kullanıyorum yeni bir modem almaya gerekvarmı?

Hocam valla bende öyle düşünüyorum şuanlik bu altyapıda gerek yok diye ama acaba gözle görülür büyük bir fark olur mu diye ama fiyat ücret vermeyede gerek yok Aslında memnunum diyebilirim 2020 beri aynı modem ile Türk Telekom kullanıyoruz zaten başka altyapı olan hiç bir kurum yok olduğum yerde...
  8. B

Yardım Türk Telekom 100Mbps Hiper paketi kullanıyorum yeni bir modem almaya gerekvarmı?

Türk Telekom 100 Mbps limitsiz Hiper interneti kullanıyorum. Ama son zamanlarda internet alakalı çok sıkıntılar çekiyorum. Kopme Çekmeme gibi. Türk Telekom tarafından gelip kontrol edildi kabloda bazı sıkıntılar olmuş düzeltti şuan için ama ilerde ne olur bilemiyorum artik. Yeni bir modem almayı...
  9. B

Razer blackshark v2 x alınır mı ? İtopyada şuan 1.699 TL fiyatını hak eder mi ?

Merhaba Evet almış durumdayım şuan kargoyu bekliyorum gelmesini gelince göreceğiz
  10. B

Benimde duyduğum genel olarak Havit kulaklıklarsa o sıkmayi yapıyor kafanız biraz büyük iseniz sıkıntı oluyor Razeri alıyorum büyük bir ihtimalle bu fiyata daha iyi bir senecegim yok gibi duruyor. Jak olması hoşuma gitmesede fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda iş görür gibi duruyor. Gelince...
  11. B

Evet öyle benide arada bırakan şey zaten jak olması zaten 1766668467 Kesinlikle öyle hocam genellikle bazı markalar fazlasıyla fiyatlar gereksiz fazla çözemedim o işi. Büyük ihtimalle v2x seçerim diye düşünüyorum duruma göre değişebilir ama 1.700 TL'ye inşallah değer 1766668570 Daha hiç bimde...
  12. B

Evet o konuda haklısınız eski bir ürün işte itopyada indirime fiyatı 1700 TL girince bir arkadaş tavsiye ile kendiside 1 sene önce almış niyet etmiştim ama büyük ihtimalle kablosuz havit markalı kulaklıklara yöneleceğim gibi duruyor hem kablosuz olması daha iyi olur benim için 1766667351...
  13. B

Evet açıkçası benden ondan dolayı birazcık tereddüt içindeyim ne yapsam diye düşünüyorum fazlasıyla kararsız bir durumdayım paramında boşuna gitmesini istemem öneriniz varmı?
  14. B

Anladım hocam. Valla çoğunlukta bir ürüne yöneliyorum bir kısım çok beğeniyor bir kısım iyice gömüyor yani bende çok kararsız kalmış bir durumdayim. Havit markası hakkında pek bir bilgim yok ama genellikle hoş ürünler gibi gözüküyor. Aslında kesinlikle kablosuz almak istiyorum ama dediğim gibi...
  15. B

Öncelikle bilgi için teşekkür ediyorum. Valla 3 gün beri nerdeyse çeşit çeşit kulaklık araştırıyorum sizinde bahsettiğiniz olan havit 2002bg kulağı havitin bir kaç modelinide inceledim sonrasında bir arkadaşım razer blackshark V2 x önerdi indirimde diye kendiside mennum olduğunu söyledi ondan...
  16. B

Bende almayı düşünüyorum ama anakartim b450m-a DDR4 tam performans alabilirmiyim? Bir sorun olur mu
  17. B

Öncelikle bilgi için teşekkür ediyorum. Valla 3 gün beri nerdeyse çeşit çeşit kulaklık araştırıyorum sizinde bahsettiğiniz olan havit 2002bg kulağı havitin bir kaç modelinide inceledim sonrasında bir arkadaşım razer blackshark V2 x önerdi indirimde diye kendiside mennum olduğunu söyledi ondan...
  18. B

razer blackshark v2 x sizlerce almaya değer mi şuan itopyada 1.699 indirimde. Acil bir kulaklık ihtiyacım var genellikle CS2 vb.oyun oynamak için alacağım. Ama çok kararsız kalmış durumdayım. Başka Öneriler varsa onlarida değerlendirebilirim. Bütçem 2000 TL civarı. Şimdiden teşekkürler...
Geri