Rulep
80+ Gold
evet abonelik başlatma kısmından lerleyeceksin+90-850-288-3337 bu numara mı? Bu numarayı aradığımda abonelik iptali ve abonelik başlatma çıkıyor.
evet abonelik başlatma kısmından lerleyeceksin+90-850-288-3337 bu numara mı? Bu numarayı aradığımda abonelik iptali ve abonelik başlatma çıkıyor.
Türk telekom da ilgilenmiyor. Kesinlikle türknet öneririmMüşteri hizmetleri çok kötü diyorlar. İlgilenmiyorlarmış.
Şu anda Türk Telekom kullanıyorum, ilgileniyorlar onlar.Türk telekom da ilgilenmiyor. Kesinlikle türknet öneririm
taahhüd yok vaad ettikleri hızı alırsın alamadığın durumda da arıza talebi açtıklarında sorunu çözüyorlar. her hafta arıza çıkmazAradım ve konuştum. Fiyatların güncellenmediğini, modem dahil olmadığını söylediler. Zaten tek paket buymuş TürkNet'in. Kullanan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Taahhüt yok, VDSL, kotasız ve sorunsuz değil mi? İlla arada sorunlar çıkar da sürekli her hafta sorun çıkartıyorsa olmaz.
rica ederim hangisinde karar kıldınızHerkese çok teşekkür ederim.
TürkNet. Benim altyapım tam 80Mbps, bu paketle beraber bir de ethernet bağlarsam büyük ihtimalle 60-70 alırım. Daha mantıklı gibi.rica ederim hangisinde karar kıldınız
Aslında müşteri temsilcileri falan iyi, ilgileniyorlar da paketleri çok kötü ve pahalı. Türk Telekom 24Mbps 100TL vereceğime TürkNet 80Mbps 100TL veririm daha iyi.Mürk Melekom kötü TürkNet iyi en azından