Neler Yeni

Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

Awosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Erdem Gümüş
Ben şu anda 16'lık paket kullanıyorum, çok yoğun kullanıldığı zamanlar (aile apartmanı olduğu için 8 kişi rahat kullanıyordur) 13-14'lere düşüyor. Rahat zamanlarda 16 stabil.
Bence hiç düşünme geç TürkNet'e , Taahhüt sıkıntısı yok , memnun kalmazsan istediğin zaman iptal edebilirsin. Benimde bir önceki paketim 16mbps paketti , Sizin aile apartmanı iyi dayanmış bu internetle ben 4 kişi ile kullanamıyordum bile , TürkNet e geçtim ve Memnunum.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Arkadaşlar fazla bilgiye, terimlere inmeden hangisini seçmek daha mantıklı? Önerdiğiniz bir paket var mı? 75-80'e kadar destekliyor altyapım, 4 kişilik bir aileyiz.
Şöyle anlatayım ben sana daha net olsun.Benim yaşadığım şehirde bulunduğum bina eski ve altyapı bulunduğum mahallede çok kötü.Ben bu sebeple TT seçtim.Çünkü internette sürekli hata yaşama ihtimalim yüksekti.Belki 10 kere TT destek geldi eve.Kopmalar için bağlantıyı güçlendirmek için vb. vb. BU sebeple altyapına güveniyorsan TurkTelekom seçmek zorunda değilsin.Ancak altyapıya güvenmiyorsan sürekli bir desteğe ihtiyacın olacaksa TT den şaşma derim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Türknet alsan bile Telekom altyapısı kullanıyorsun VDSL falansa. Haliyle arıza durumlarında yine Telekom bakıyor. Başka firmaların müşterilerine çok iyi baktıklarını söyleyemem.
Teşekkürler bilgi için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle anlatayım ben sana daha net olsun.Benim yaşadığım şehirde bulunduğum bina eski ve altyapı bulunduğum mahallede çok kötü.Ben bu sebeple TT seçtim.Çünkü internette sürekli hata yaşama ihtimalim yüksekti.Belki 10 kere TT destek geldi eve.Kopmalar için bağlantıyı güçlendirmek için vb. vb. BU sebeple altyapına güveniyorsan TurkTelekom seçmek zorunda değilsin.Ancak altyapıya güvenmiyorsan sürekli bir desteğe ihtiyacın olacaksa TT den şaşma derim.
Çok sağ olun. Benim altyapım iyi gibi görünüyor. Paketimin verdiği hızı alıyorum, ara ara kopmalar oluyor ama o da modemden kaynaklı. Zaten modem de değiştireceğim yeni internete geçersem. Bildiğim kadarıyla TürkNet ilk ay deneme gibi bir şey, beğenmezsek iptal edebiliyormuşuz. Ona göre durumu izlerim (hoş, ilk ay deneme diye çok iyi ilgilenip, iyi hızlar veriyorlar sonraki aylarda salıyorlar ama olsun :D).

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Teşekkürler bilgi için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sağ olun. Benim altyapım iyi gibi görünüyor. Paketimin verdiği hızı alıyorum, ara ara kopmalar oluyor ama o da modemden kaynaklı. Zaten modem de değiştireceğim yeni internete geçersem. Bildiğim kadarıyla TürkNet ilk ay deneme gibi bir şey, beğenmezsek iptal edebiliyormuşuz. Ona göre durumu izlerim (hoş, ilk ay deneme diye çok iyi ilgilenip, iyi hızlar veriyorlar sonraki aylarda salıyorlar ama olsun :D).
Aynen ilk ay deneme ise zaten senin için bir fırsat.Bir ay denersin herhangi bir sıkıntı olursa iptal ettirir TT geçersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom