dostum ben de hızlı metablozmaya sahip biriyim 186 60kiloyum(belkı 58) şuan düşündüğüm "bigjoy bigmass gainer" alacağım. evde spor yaptıgımdan dolayı ufak...
Selamlar Boy 186 Kilom 60 3öğün yemek ve 2-3 öğün gainer alıp hedefim ayda minimum 4-5 kilo almak düzenli olarak yemekten sonra süt+1 ölçek gainer içmeyi...
Fps oyunları oynuyorum IPS Panel 144-200 arası hz benim için yeterli olacaktır. Kaliteli güzel olsun. Monitörün ayağını kullanmicam pivot olması önemli...
telefon numarası mevcut değil elimizde sanırım hattını yok etmiştik cezaevine girdiğinde. facebook adresinden mail adresi öğrenebiliyorsak 2 hesabı var...
Arkadaşlar merhaba bu işten anlayan ilglenen var mı? Öz abimin (cezaevine) hotmail adresine girmem gerekli ama elimde olan tek şey onun hotmail adresi. Eski...
Usb flash belleğe son sürüm biostar sitesinden bios indirdim BBS dosyası.
Sonrasında f12 ile sayfaya girip tüm usb portlardan usbleri söktm mouse klavye...
Evet hocam tüm usb portlarından usbleri çıkarttım öyle algıladı biostar. Ve yavaş yavaş ilerledi ama bi noktada 1 saat bekledim baya baya 1 saat takıldı o...
Eksik yazmışım. Elimde 2 razer ürünü var.
Kulaklıgım ve kulaklıgın donglesi var. RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 Versiyon.
Mouse RAZER VİPER V3 HYPERSPEED...