zelimzhh isimli üyenin son içerikleri

1. Z

League Of Legends ve Discord Çakışması Sorunu

arkadaşlar oyunu her actıgımda (2 açmada bi en az) böyle bişi yüklüyor. 100mb 150mb dosya yukluyor ve baya yavas yukluyo. Dolsa da beklettiriyor bir süre. Ve ayrıyetten discord açıkken riot istemcisi açık olunca komple çöküyor dc falan. Sorun nedir bilen var mı?
  2. Z

Cfmoto 450nk Eleştiri

Hocam alışma sürecinde ani gaz açması yapmayacapım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum 1787427143 Evet dediğiniz gibi mt25 tayfası kendini belli ediyor ve güven vermiyor o yüzden sanırım 450nk alıcam düşük km
  3. Z

Cfmoto 450nk Eleştiri

Hocam 20k’da almayı planlamıyorum fakat 450nk için bi ömür biçilmiş değil şuan ki motoru kullanan insanlar övüyor motoru maks 20k dedm ama içimden 20k gelmiyor. Muhtemelen 12’den aşağı almaya calısırım
  4. Z

Cfmoto 450nk Eleştiri

Arkadaşlar bi süredir bakınıyorum mt-25 ve 450nk arasında kalmıştım fakat ses, farklılık ve teknolojik olarak nk daha çok ilgimi çekti. Mt25 alırsam 2020-2023 model aralığında muhtemelen km 30.000+ olacak. 450nk ise 2024 model 10-20.000km aralığında bulunabiliyor. Ve 450nk’nın şuan bilinen bi...
  5. Z

Fl studio nasıl indirilir

hocam merhaba beat işlerine girmeye çalışıyorum bulabildiniz mi?
  6. Z

Yardım Aoc 25g50z 24.5" 260hz(Oc) 1ms (5599 TL)

1500 fiyat farkı var sizce hangi monıtor daha mantıklı? ben aoc almayı düşünüyorum
  7. Z

Hangisi Alınır? Monitör

https://www.itopya.com/aoc-24g4ha-238-200hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-pivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29702 https://www.itopya.com/aoc-25g50z-245-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31940 ikisi de neredeyse aynı zaten fakat sizce?
  8. Z

1080p Monitor Tavsiyesi? Nereden Alınır?

va panel ve pek güvenilir gelmedi açıkcası farklı öneriniz var ise detaylarını bildiğiniz deneyimleme şansı oldugunuz model bilmek isterim
  9. Z

öneri için teşekkürler bu monitörü ben de gördüm aoc ile aynı paneli kullandığı yazıyor fakat kağıt üstünde başka detaylarını bilmiyorum pek güvenilir gelmedi açıkcası bilginiz var mı? deneyimleme şansınız oldu mu
  10. Z

hocam 300hz monitör şuanki güncel sistemim için çok fazla 240 düşünüyorum başka bi öneriniz var mı?
  11. Z

ARADIGIM OZELLIKLER GUZEL RENK GAMUTU 180-240HZ ARASI IPS PANEL 23-25INCH PIVOT OLMASINA GEREK YOK Ve düşünüyorum da acaba 1440p almak daha mı mantıklı? Güncel setubım rx 570 8 gb ryzen 5 3600 16gb ram fakat ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genelde LOL Valo Cs...
  12. Z

Steelseries Arctis Nova 3p Sesde Patlamalar Oluyor

hocam iade edip cloud 3 wireless aldım ama steelseries sesleri kesinlikle daha kaliteli. şimdilik idare edicem.
  13. Z

tamam hocam deneyimlerini bekliyorum
  14. Z

öncelikle bana link atar mısın ardından deneyimlerini merak ediyorum discord veya herhangi bir sosyal medya hesabını verebilirsen sevinirim.
  15. Z

Steelseries Nova 3p Ses Patlaması

Hocamlar merhaba. Sorun 2.4Ghz usb alıcı ile yaşanan cızırdama. Ses patlaması sanki kopuyomuş bağlantı kesiliyormuş gibi oluyor. Telefona bluetooth ile bağlayınca hiçbir şekilde cızırdama patlama yaşanmıyor ses muhteşem geliyor. Sorunu da şöyle çözdüm. Telefona bluetooth ile bağlıyken 2.4Ghz...
Geri