teşekkür ederim hocam ama aldık daha fena da bir anakart değil. Zaten bios ayarlarından memory fast boot, power down mode ve expoyu açarım bir iki boosttan...
Anladım hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ben abim için topluyordum oyun oynayacak ve videolar/yayınları izleyecek sadece. Genel olarak CS2...
Açıkçası ben tweak ile limitleri zorlayan ileri seviye bir kullanıcıyım. MSI B850 Tomahawk bu konuda benim için net sınıfta kaldı. Bu şekilde bir kullanım...
Geçmişte yapmış sonuçta, milletin işlemciler cayır cayır yanmış. Adı çıktı Bi kere güvenip 20 25 bin liralık islemcini emanet eder misin? 7500f falan...
hocam ryzen 7 7800x3D, 6000hz cl30 16/32? ram, 5070 12gb ekran kartı ile sorun yaşar mıyım sizce? Genel olarak MSI ürünlerini beğenen biriyim. bunun B650...
Çok teşekkür ederim hocam. Sarı sitendende bakmaya başlayayım yavaştan. Üniversite işi hallolana kadar asgari maaşlayız maalesef :( işsiz kalmazsak sonradan...
anakartı aldım hocam zaten sistem için sadece toplam bütçe 80.000 civarlarında ama yazın 20.000 civarı bir destek alabilirim. Her ay asgari ücret alıyorum...
yaptım ve aldım hocam çok teşekkür ederim dolu bir anakart arıyordum geleceğe dönük bir sistem için. Abime topluyorum her ay yatan maaşla ordan burdan...