Arama sonuçları: *

1. Gentrex

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

Valla hocam ben baktım videoda çiplere direkt temas edecek şekilde soğutucu koymuşlar. Kendi soğutucusu yeterli gibi hatta daha etkili olur. Bende de Msı b850 tomahawk max wi-fi var. Benimkinde de soğutucu var ama ben direkt olduğu gibi koyucam şimdi bloğu sökerken zarar falan veririm o riski...
  2. Gentrex

🔥İndirim Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

Eyw hocam teşekkür ederim. Bakıcam çıkarsa alırım çıkmazsada alır geçerim o zaman.
  3. Gentrex

🔥İndirim Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

Beyler 1080p 240Hz monitörle ve 7800x3D işlemciyle 9060xt mi almalıyım yoksa 9070xt mi?
  4. Gentrex

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

Teşekkür ederim hocam dün gece kaçırmışım aldım şimdi
  5. Gentrex

🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

Teşekkür ederim hocam zorlarım bir şekil alırım
  6. Gentrex

İşte pek anlamıyom ben ssdden ondan sordum var mı diye birkaç tane bulmuştum gram güven vermiyordu ürün ondan dolayı sordum.
  7. Gentrex

Teşekkür ederim hocam. Benzer fiyatlara 2tb SSD var mıdır? Oyun odaklı olacak ondan dolayı depolamada önemi çoğu oyunun kapasitesi arttı baya.
  8. Gentrex

Yok 4tb için demedim sonradan attığı 1tb için dediydim
  9. Gentrex

Hocam oyun odaklı sistem için alayım mı bunu pek anlamıyorum ssdlerden
  10. Gentrex

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Exceria Basic 1tb Gen 4 M2 SSD 5.699₺

Amazon evime teslimat yapamıyormus prenses amazon
  11. Gentrex

Öneri Oyun Odaklı Bir Sistem İçin SSD Öncelikli Ekran Kartı ve Ram Önerisi

Ekran kartı ve ram için demiştim hocam evet ikinci el SSD almam yüksek ihtimalle sağlık olayından dolayı. Aşırı epik bir SSDye gerek yok 10Kya kadar iyi bir SSD yeterli olur sistem için.
  12. Gentrex

Öneri Oyun Odaklı Bir Sistem İçin SSD Öncelikli Ekran Kartı ve Ram Önerisi

Merhaba hocalarım. Abim için oyun odaklı bir sistem topluyorum. SSD'den pek anlamadığım için öneri istedim. SSD, ekran kartı ve ram kaldı. Önceliğim SSD önerisiyle birlikte ekran kartı ve ram önerisi de alabilirim. Bütçem SSD için 10K'ya kadar çıkabilir. Aşağıya aldığım parçaları yazıyorum...
  13. Gentrex

🔥İndirim Sapphire Nitro+ B850m Wi-Fi 6 AMD Am5 Ddr5 Micro Atx Anakart | 7.999 TL

Anlık heyecanla ilk iki kelimeyi okuyup sonrasında anakart yazısını görünce gülümsememle somurtmam bir oldu.
  14. Gentrex

❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

Siyahı düşmemiş sonra düşer alırız ya
  15. Gentrex

🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5600mhz Cl38 : 20800 TL

Daha mantıklı zaten bu değerler çok kötü fiyatına göre daha 1-2 ay önce normal satış olarak vatanda xpgnin rgbli 2x16 cl30 6000mhz olanlar 20K idi. Büyük indirimden bahsetmiyorum. Bunu alacağına ikinci el ram al daha iyi.
  16. Gentrex

🔥İndirim Gigabyte 24.5" G25F2A 5.699₺

İlk 15 gün geçmediyse iade hakkınız var Trendyol üzerinde. Ama siz değişim isteyin satıcıya sor kısmından olmadı iletişime geçin.
  17. Gentrex

🔥İndirim Gigabyte 24.5" G25F2A 5.699₺

Öncelikle hayırlı olsun hocam ama ben dediklerinizi yaşamadım aklınıza gelecek birçok testi yaptım. Videoda izledim YouTubedan görev çubuğunuda ekranın masaüstünde genel görüntüsünüde dikkatli inceledim bir sorun yoktu. Aldığınız yerle görüşün olmadı değişim/iade seçeneğiyle erkenden değişim yapın.
  18. Gentrex

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

Para yokkine
  19. Gentrex

Kanye West Konserinde İndirim!

Hocam konserin amacı sanatçının kendisinden direkt canlı olarak şarkıyı dinleyip aynı zamanda eşlik etmek olayı. O yüzden konserlerde arada sanatçı susar sözü millete bırakır özellikle Sagonun konserlerine gittim bunu yaşadım ben. Genel olarak çoğu konserin mantığı bu. Ben YouTube'dan izledim...
  20. Gentrex

Kanye West Konserinde İndirim!

Aga böyle bir organizasyon yapıyorsun kapasite belli ona göre tedbirler alırsın. Gram iplememişler yapak gitsin gibi olmuş beklediğimden erken bitti enerji falan kalmamış zaten atmosfer falan yalan olmuş geçmiş olsun üstüne soğuk su içerler bilet alanlar. Bedava girenlere giren çıkan yok sonuçta 😂
Geri