Arama sonuçları: *

1. Gentrex

🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

teşekkür ederim hocam ama aldık daha fena da bir anakart değil. Zaten bios ayarlarından memory fast boot, power down mode ve expoyu açarım bir iki boosttan sonra kendine gelir iyi sürelerde açılır bence. Anakartı kafaya çok takıyordum sıktı artık bunu aldım daha, para biriktirip diğer parçaları...
  2. Gentrex

Anladım hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ben abim için topluyordum oyun oynayacak ve videolar/yayınları izleyecek sadece. Genel olarak CS2, BF1, Asetto Corsa, Resident Evil serisini gibi oyunlar oynar takılır kendine onun için hayli hayli yeter bence.
  3. Gentrex

hocam ryzen 7 7800x3D, 6000hz cl30 16/32? ram, 5070 12gb ekran kartı ile sorun yaşar mıyım sizce? Genel olarak MSI ürünlerini beğenen biriyim. bunun B650 chipsetli halini kullanan arkadaşım memnundu baya ama cevabınızı okuyunca bir tereddüte düştüm.
  4. Gentrex

🔥İndirim 32GB DDR5 RAM 19.499

Hocam sarı sitede Cl30 6000hz ramler var 32gb XPG'nin 18-19k civarlarında acelesi varsa oralardan alabilirsiniz. Aceleniz yoksa sabredin Vatanda mutlaka indirim olur bende acelem olmadığı için diğer parçaları hallediyorum Rami en son halledeceğim. Kriz yavaştan azalıyor fiyatlar düşecek.
  5. Gentrex

Çok teşekkür ederim hocam. Sarı sitendende bakmaya başlayayım yavaştan. Üniversite işi hallolana kadar asgari maaşlayız maalesef :( işsiz kalmazsak sonradan para elimize geçince en iyilerini çekeriz inşallah formdaki herkesin en iyisine sahip olma dileğiyle tekrardan teşekkür ederim.
  6. Gentrex

anakartı aldım hocam zaten sistem için sadece toplam bütçe 80.000 civarlarında ama yazın 20.000 civarı bir destek alabilirim. Her ay asgari ücret alıyorum işkurun geçici 6 aylık verdiği işlerden birindeyim. Ram, Ekran Kartı, İşlemci ve PSU kaldı. Kasa arkadaştan hediye gelecek. Biraz bahsettiğim...
  7. Gentrex

yaptım ve aldım hocam çok teşekkür ederim dolu bir anakart arıyordum geleceğe dönük bir sistem için. Abime topluyorum her ay yatan maaşla ordan burdan indirimli parça arıyorum. hocam bende dahil olayım sohbete sizede indirimi haber ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben abim için düşündüğüm...
  8. Gentrex

Hocam anakart arayışındayım gördüm alacaktım hala sepette indirim diyor fakat sepette gözükmüyor indirim bitmiş mi şimdi?
  9. Gentrex

Toplamayı Düşündüğüm Sistem İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar selamlar geçen konu açmıştım engelli abime bilgisayar topluyorum diye. Başta OEM paketleri düşünmüştüm ama fark ettim ki bazı parçalardan ödün veriliyor bende kendim parçaları toplamak istedim. Şimdilik düşündüğüm parçalar bunlar. Darboğaz sorunu veyahut sistemde eksik var mı diye...
  10. Gentrex

70 - 80+ bin TL arası ekipmanlar dahil sistem önerisi

Kas gücü benim için biraz önem arz etse de eskisi gibi olmamasına rağmen AMD ekran kartlarından hala korkuyorum hocam. Donanım olarak çok iyi olsalarda yazılım konusunda güvence vermiyorlar. Popüler kültür köleliği etmek pek istemem ama Ndvia daha güven veriyor o konuda. Ama teşekkür ederim...
  11. Gentrex

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. https://www.incehesap.com/sila-ertas-oem-paket-fiyati-41254/#tabs şu sisteme ne diyorsunuz? Biraz zorlar ama alabilirim. Amacım tekte alıp rahat etmek ikide bir parça yükseltme ihtiyacı çok duymak istemiyorum.
  12. Gentrex

Teşekkür ederim hocam SSD, Mouse, Monitör, Kulaklık ve Klavye baya güzel not ettim. Ram boyutu ve frenkansı güzel ama CL değeri pek hoş gelmedi gözüme. Varsa daha düşük CL'li bir ram onu bulmaya çalışıcam. Anakartlara kafam basmıyor attığınız fiyatı ve özellikleri ile cezbetti onu da not ettim...
  13. Gentrex

Selamlar, engelli abim için hayalindeki bilgisayarı kendi imkanlarımla toplamaya çalışıyorum. Şimdilik aksesuar diyebileceğimiz ekipmanları alacak kadar birikimim var. Öncelik olarak Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık olarak olabildiğince uzun ömürlü, üzmeyecek ve kaliteli parçalar arıyorum...
  14. Gentrex

epicgames +18 yaş istiyor

Mobilde de oluyor ben mobilden yaptım istek listesi olmazsa hesabından çıkış yapıp tekrar gir sonra gete tıkla oyunu açıp sonra oturum isteyecek aç tekrardan hata verecek biraz bekle sonra alışveriş yeri çıkıyor direkt al hesaba ben yaptım bilgisayardan da kontrol ettim kütüphanede duruyor
  15. Gentrex

epicgames +18 yaş istiyor

efehig adlı arkadaşın dediğini yaptım oluyor normal hesapsız oyuna girip direkt get diyin sonra giriş yapın yine bi hata vercek biraz bekleyin sonra alma yeri geliyor oyunu satın alın öyle bedava oyunlarda da geçerli
Geri