Gentrex isimli üyenin son içerikleri

1. Gentrex

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Güle güle kullan hocam benimde kart yarına gelicek inşallah tüm sistemi kurup bende test edicem bakalım ne olacak 😁😂
  2. Gentrex

En iyisini yapmışsın hocam böyle indirim zor denk getirirsin bende 5-6 aydır sistem topluyorum anca denk geldi öyle düşünün
  3. Gentrex

Bende böyle hocam ben pek şanslı değilim ne alsam 3-4 günü buluyor. Sistemdeki her şey hazır ekran kartını beklicem 3 gün 😂
  4. Gentrex

Kargolanmış benimkide yupiy :pepega:
  5. Gentrex

keşke benimkide kargolansa bekliyorum hala
  6. Gentrex

Yoo benim kart geliyor hocam faturada kesildi?
  7. Gentrex

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Keşke benimde 9070xt yola çıksa dünden beri teslimat bekliyor baya uzakta da oturuyom Ankaradan Vana 3-4 günü bulur gelmesi 🥺
  8. Gentrex

Hacı ekran kartına %50de gelmez ya kullanıcı için gayet iyiydi. Kendi açımdan konuşayım tek eksiğim ekran kartıydı daha yeni zam gelmişken 9070xtyi 30bine aldım bir kullanıcı olarak benim için çok iyi fırsattı. Üründen ürüne değişir bu.
  9. Gentrex

Telefondan açmayı deneyin ben telefondan açınca açılıyor hocam. Fatura kesilmiş belli ki buradan dönmez artık ürün satın alınmış gelir bir aksilik olmazsa.
  10. Gentrex

%100 haklısınız hocam vaktinizden almışlar ve yanlış bilgilendirme beyan edip olmayan ürünü size satmışlar. THH sizi haklı bulacaktır rahat olun. Herkesin vakti kıymetlidir kimse böyle oyalanamaz.
  11. Gentrex

Fatura kesildiyse %100 haklısınız zaten kesilmediysede mağdur edilmişsiniz ve zoraki gibi üst modele ekstra ücret talep ederek seçenek sunmuşlar. Yaptıkları kusur olduğu için haklı çıkarsınız yüksek ihtimalle. 1784567641 Tamamdır hocam bende de aynı şekilde kargo teslimatı bekliyor şeklinde...
  12. Gentrex

Birkaç ay sürebilir hocam diğer kategorilerde gelebilir niye olmasın ama iptal edilmeyip gönderilen ürünlerden gelmesi zor. 1784567485 Fatura kesildiyse bakabiliyorsanız imkansız ama kesilmediysede çok zor dönmesi
  13. Gentrex

Geçmiş olsun hocam valla başıma gelmiş gibi üzüldüm inşallah bir daha böyle fırsat gelirde alırsınız
  14. Gentrex

Hocam müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin o zaman çünkü sizin gibi düşünüp bunu yapan var.
  15. Gentrex

İki tane ettiğiniz için olabilir diyeceğimde sizin gibi yapıp en azından birinide olsa alan var.
Geri