Ben aldım bunu hocam çok güzel. Geniş masa varsa ve düz koyacaksan ekran işlevsel oluyor gayet. Baya bi inceledim malzemesi çok güzel ve kablolamaya özenmişler. Tek sıkıntısı PSUda 160mm aşağı olması lazım kablolar sığmıyor sonra.
Valla hocam ben baktım videoda çiplere direkt temas edecek şekilde soğutucu koymuşlar. Kendi soğutucusu yeterli gibi hatta daha etkili olur. Bende de Msı b850 tomahawk max wi-fi var. Benimkinde de soğutucu var ama ben direkt olduğu gibi koyucam şimdi bloğu sökerken zarar falan veririm o riski...
Ekran kartı ve ram için demiştim hocam evet ikinci el SSD almam yüksek ihtimalle sağlık olayından dolayı. Aşırı epik bir SSDye gerek yok 10Kya kadar iyi bir SSD yeterli olur sistem için.
Merhaba hocalarım. Abim için oyun odaklı bir sistem topluyorum. SSD'den pek anlamadığım için öneri istedim. SSD, ekran kartı ve ram kaldı. Önceliğim SSD önerisiyle birlikte ekran kartı ve ram önerisi de alabilirim. Bütçem SSD için 10K'ya kadar çıkabilir. Aşağıya aldığım parçaları yazıyorum...