Gentrex isimli üyenin son içerikleri

1. Gentrex

Kanye West Konserinde İndirim!

Hocam konserin amacı sanatçının kendisinden direkt canlı olarak şarkıyı dinleyip aynı zamanda eşlik etmek olayı. O yüzden konserlerde arada sanatçı susar sözü millete bırakır özellikle Sagonun konserlerine gittim bunu yaşadım ben. Genel olarak çoğu konserin mantığı bu. Ben YouTube'dan izledim...
  2. Gentrex

Aga böyle bir organizasyon yapıyorsun kapasite belli ona göre tedbirler alırsın. Gram iplememişler yapak gitsin gibi olmuş beklediğimden erken bitti enerji falan kalmamış zaten atmosfer falan yalan olmuş geçmiş olsun üstüne soğuk su içerler bilet alanlar. Bedava girenlere giren çıkan yok sonuçta 😂
  3. Gentrex

Vallahi öyle çoğuda para vermiş yazık valla uzandığım yerden 720p falan ama daha rahat izliyorum 😁
  4. Gentrex

Valla bundan olmuş komple
  5. Gentrex

Gelmiş geçmiş en rezil konserlerden biri. Diğer konserlerle kıyas yapacak olana dakikasında yapılan yeri, organizasyonu ve bilet fiyatlarını gösteririm ne kadar rezil olduğunu tekrar fark ederim. Olan para verenlere oldu önden izleyenler küre dışında bir şey göremiyor yazık valla ya bi işte...
  6. Gentrex

Konser başlamış kral daha 1780167906 Beyler buna para veren enayi kardeşlerime geçmiş olsun rezil bir konser Kanye dahil hiç kimse söylemiyor ki olm playback dışında duyulan bir şey yok patladım 😂😂
  7. Gentrex

Valla hocam hepsinde haklısınız fiyatlar sokmasyon geçirmasyon zaten ki doğal aslında yabancı sanatçı olduğundan organizatörler geçiriyor fiyata. Bide ünlü konuklar bedavaya geldiği için o parayı çıkarmaları lazım. Gidenlerin %90'ı aşağılamak gibi olmasında 50 tane İngilizce kelimeyi zar zor...
  8. Gentrex

Valla Kanye gibi adamı (pek sevmem ama) bulup getirmişler bunu akıl edememişler. Ülkede işini düzgün yapanı görsek şaşırıyoruz zaten ondan pek şaşırmıyorum bu duruma. Olan biletlere para verenlere olmuş hakları yenilmiş. Şimdi parasını verip sırf bazı çingeneler yüzünden giremeyecek adamlarda...
  9. Gentrex

Öyle bir saçmalık yapmışlarsa bir şey diyemiyom organizasyon büyük gözüküyor bu kadar basit olmamalı bilet kontrolü ama şaşırmıyorumda ülkede vizyonsuz çingene çok, bir yolunu bulup girerler.
  10. Gentrex

Burjuva işi bizi aşar ben oturup beypazarımı ve cipsimi alır Arsenal PSG maçını izlerim aga kâfi fazlasında gözüm yok.
  11. Gentrex

🔥İndirim Asus Prıme Radeon RX 9070xt 16gb 🔥 30.999 TL 🔥

Benim Kara Oğlana yakışır güzellikte Kara kuru bişi ama para yok :D
  12. Gentrex

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800x3d 12.927tl

Hocam ya arefe günü İventustan 13.2K çektim artık. PTT Awmde iade sancılı olmasa iade edip alırdım neyse bir şey olmaz 300 liradan napalım 😐
  13. Gentrex

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800x3d Tray 13.440 TL

Onu hatırlıyorum NET14 ile sattılar ben yetişemedim ona daha birkaç gün önce yine paylaşıldı. Aynı fiyat sadece Paraf ve Garanticiler içindi diğer bankalarda hesabı olanlar 13.2K ile alabiliyordu benim Ziraat olduğu için 13.2k geldi.
  14. Gentrex

Hocam sil tekrar indir düzeliyor ama çıkmadan halletmen lazım. Benim telefonum artık 3D secure açılınca restart atıyor havale ile ödeme yaptım. Olaki sende de öyle sorun olursa benim gibi yaparsın. Uzun süre beklemene gerek yok sil indir tekrar geliyor kupon.
  15. Gentrex

Valla bende aynı şekilde hocam. PSU hariç herşeyi form sayesinde aldım. Geriye ssd ve ekran kartı kaldı. Bu forumdan o performansta var mutlaka aldıracaklar bana. Diğer forumları daha önce kullandım en samimi ve aktif burası @Abdullah Hacıgül sayesinde. Teşekkürler hocam.
Geri