Arama sonuçları: *

1. C

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

TERÖRÜN VE TERÖRİSTİN HER ŞEKLİNE VE KİŞİLİĞİNE LANET OLSUN !!!
  2. C

Başlığa kızgın surat atmış yarası var belli
  3. C

HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ BANLANMALI !!!!
  4. C

Arkadaşlar hassas zamanlardan geçiyoruz içimiz yaralı hepimiz milletimizi seviyoruz. Başımız saolsun hepimizin. Konuyu yukarıda tutalım. Hafızamızla oynamasınlar
  5. C

+1
  6. C

APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
  7. C

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Bundan sonra alışveriş yapmayız olur biter. Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Sonuna kadar hakkını aramalısın. THH + nereye gitmen gerekiyorsa git zaten haklı çıkacaksın
  8. C

Yardım Laptop ekranınımı monitör olarak kullanabilir miyim ?

basit bir youtube araması ile böyle bir video buldum. Araştırmak her şeydir sevgiler
  9. C

Yardım 2K 240 Hz monitör ACİL YARDIM!!!!!!!!

Anlamadım hocam, zaten monitörüm var dönüştürücü sormuştum onu da aldım :D
  10. C

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Hocam aldım çok memnunum, zamanında nike'ın kendi sitesi üzerinden almıştım ama nike gümrük durumları en son ne oldu bilmiyorum. Her türlü kıyafet ile giyiliyor her kombine uyuyor dolabında olursa rahat edeceğin bir ayakkabı. Bi vans klasik model bi bu bence
  11. C

Çözüldü✓ Oyun Geliştirici Ekibi Kuruyorum

Hocam öncelikle merhaba, Tebrik ediyorum ancak işi biraz daha profesyonel yürütmen gerek her şeyden önce oyunu hangi platforma yapacağını belirtmemişsin. Oyunu hangi program kullanarak yapılacağını söylememişsin. Unity? Unreal Engine? Godot? :D Para kazanma stratejin ne? Oyunu satarak mı para...
  12. C

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

Ben aldım arkadaşlar. 0 ölü pixel müthiş kalite gerçekten önceden monitör kullanmıyormuşum. 280Hz in tadı ayrı güzel. Konuyu açanın vesile olanın elleri dert görmesin <3
  13. C

link yukarıda var
  14. C

Hocam Display Port girişinin dişi olmasını yani kendisine giriş yapılacak şekilde olmasını istiyorum. Elimde hali hazırda bir Display Port kablosu var monitör ile beraber gelen. Sadece 2k 240 Hz alabilir miyim bu tarz bir dönüştücü ile?
  15. C

Arkadaşlar laptopumda mini display port girişi var. 240 Hz 2K bir monitöre sahibim. mini display port(erkek ) to display port(dişi) döüştürücüsü ile 240 Hz 2K görüntü alabilir miyim? Dönüştücü kablo ->...
  16. C

❌İndirim Bitti! Samsung G6 2k 240 hz 8999₺

VA pişmanlıktır... IPS ten şaşmayın dostlar. Şaşmayın şaştırtmayın
  17. C

Öneri Steelseries Arctis Nova 5 vs 7

Arctis nova 7 kullanıyorum öneririm.
  18. C

QD-OLED vs WOLED monitör

Asus konusunda kararlı olman gerçekten ilginç geldi beni çıkan ölü pixel sonucu 1 aydır uğraştırıyorlar. Yok neymiş aynı bölgede 3 farklı bölgede 5 tane ölü pixel olunca destek veriyorlarmış, yoksa mümkün değilmiş, performansı etkilemezmiş falan fişman kararınızı gözden geçirin derim...
  19. C

Yardım FANLAR ÇALIŞIYOR AMA IŞIK YANMIYOR

Kasanın ışıklandırması fandan bağımsız oda yanmıyor bu arada hepsi yanmıyor değilde sadece fan yanmıyor olsa dediğiniz olabilirdi ama hem fan hem kasa aydınlatmaları yanmıyor
  20. C

Kasa fan ARGB'leri yanmıyor

Dostum çözebildin mi problemi çok benzer bir problem bende de var. Uzun süre sıkıntısız kullandım ancak bu aralar bazen yanıyor bazen yanmıyor. Fanların çalışmasıyla alakalı sıkıntı yok btw sadece ışık yanmıyor
Top Bottom