Neler Yeni

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Selamlar dostlar,

Uzun zamandır gündelik ayakkabı için Vans'in klasik modelini kullanıyorum. Yanına bir ayakkabıda daha alacağım ve hangisi olacağına karar verdim. "Nike Air Force 1 '07" veya "Nike Air Force Panda". Sadece fiyatları ciddi tuzlu. Daha iyi fiyata alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Siz tercih ediyor olsanız hangisini tercih ederdiniz. Bir çok kıyafet ile uyumlu olması tercihim olduğu için düz beyazı almak istiyorum ama panda da her şey ile giyilebilir gibi. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Selamlar dostlar,

Uzun zamandır gündelik ayakkabı için Vans'in klasik modelini kullanıyorum. Yanına bir ayakkabıda daha alacağım ve hangisi olacağına karar verdim. "Nike Air Force 1 '07" veya "Nike Air Force Panda". Sadece fiyatları ciddi tuzlu. Daha iyi fiyata alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Siz tercih ediyor olsanız hangisini tercih ederdiniz. Bir çok kıyafet ile uyumlu olması tercihim olduğu için düz beyazı almak istiyorum ama panda da her şey ile giyilebilir gibi. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Kaç numara giyiniyorsun?

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kleew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat minnet
Selamlar dostlar,

Bende bu af1 pandayı almayı düşünüyorum acaba hangisini aldın memnun musun ve nerden aldın acaba aldıysan tabi

Ygtztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Bende bu af1 pandayı almayı düşünüyorum acaba hangisini aldın memnun musun ve nerden aldın acaba aldıysan tabi
Merhaba panda modelini aldınız mı ben de düşünüyorum rahatlık olarak vs nasıl? Bir de aldıysanız nerden aldınız

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba panda modelini aldınız mı ben de düşünüyorum rahatlık olarak vs nasıl? Bir de aldıysanız nerden aldınız
Hocam aldım çok memnunum, zamanında nike'ın kendi sitesi üzerinden almıştım ama nike gümrük durumları en son ne oldu bilmiyorum. Her türlü kıyafet ile giyiliyor her kombine uyuyor dolabında olursa rahat edeceğin bir ayakkabı. Bi vans klasik model bi bu bence

Kleew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat minnet
Nİke ın kendi sitesinden aldım gayet rahat ve güzel ürünün deri olduğu belli oluyor af1 kalitesi var normal olarak gayet güzel ve tercih edilebilir bir ürün ama fiyatına değer mi tartışılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,428
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom