Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Ryzen 5 3500x için Ekran Kartı Önerisi

6600, 2060 super olabilir. ben de 5600xt var o da olur ama eski. 6500xt de bakılabilir
  2. Rivyalı Geralt

God of war vs The last of us

Bence normalini kesin oyna hikayesi çok güzeldi oynanış da güzel 30 saat civarı sürüyor ayrıca
  3. Rivyalı Geralt

spidermanı inceleyebilirsin. bunlardan ayrı olarak oynamadıysan dmc5 öneririm. indirimde 7 dolara düşüyor. ben çok sevmiştim.
  4. Rivyalı Geralt

gow da çok güzel oyuna ama kütüphaneni görmeden bişey diyemem. RDR 2 , Uncharted bakabilirsin. Spiderman da olabilir
  5. Rivyalı Geralt

20 saat sürer diye düşünüyorum ben dlc ile beraber 27 saatte bitirdim zor modda. Hikayesi çok iyi oynadıktan sonra 2. oyunu izledim o da çok güzeldi
  6. Rivyalı Geralt

last of us diyorum ben
  7. Rivyalı Geralt

27inç 144hz monitör önerisi

27 1080p alınması güzel olmaz 24 neden almıyor
  8. Rivyalı Geralt

3000 TL kulaklık önerisi

aslında valo cs gibi fps oyunları hiç oynamıyorum sadece lol ve hikayeli oyunlar için. Wireless almak yine mi mantıksız olur?
  9. Rivyalı Geralt

3000 TL kulaklık önerisi

barracuda x link atabilir misiniz
  10. Rivyalı Geralt

3000 TL kulaklık önerisi

kulaküstü oyuncu kulaklığı arıyorum ne alabilirim. kablosuz olursa güzel olabilir
  11. Rivyalı Geralt

Az yer kaplayan hikayeli oyun önerisi.

dmc 5 30 35 gb
  12. Rivyalı Geralt

4060 için 24 1080P mi 27 1440P mi almalıyım?

Önerdiğiniz model var mı
  13. Rivyalı Geralt

Ben de öyle düşündüm ama direkt laptopu değiştirmem gerekiyor. Lol oynamak için hangisini önerirsiniz peki?
  14. Rivyalı Geralt

Arkadaşlar merhaba , 4060 laptop kullanıcıyısım. Monitor almayı düşünüyorum ama çözünürlüğe karar veremedim. Online oyun olarak lol çok oynuyorum. Ama story based oyunları da oynamayı çok seviyorum. Ne yapmalıyım sizce? Aslında şu an 2K almakla ilgili bir sorunum yok ama Witcher 4 ve GTA 6...
  15. Rivyalı Geralt

Clash of clans hesap satın alma

benim hesap 14 maxa çok az kaldı duvarların yarısı iki büyücü kulesi bomba kuleleri falan kaldı sadece. Satmayı düşünebilirim istersen.
  16. Rivyalı Geralt

İphone 13 sıfır 128 beyaz kaça satılır ?

32ye koy 31e düşersin satılmazsa. 33e de koyabilirsin
  17. Rivyalı Geralt

IPhone pro modelleri nereden sıfır alınır

uygun fiyata bulamazsın onun yerine 15 pro ya da 16 pro al. bulsan da güvenilir bi satıcı olmaz
  18. Rivyalı Geralt

Sneaksup Alışveriş İptalini Onaylamış mı?

banka kartıyla almıştım bu hafta içinde iade olur diye düşünüyorum o zaman. teşekkür ederım
  19. Rivyalı Geralt

Sneaksup Alışveriş İptalini Onaylamış mı?

Perşembe günü jordan jumpman pro almıştım ama başka bir sitede 500 lira daha uyguna gördüğüm için iptal ettim sonra oradan aldım. Perşembe gününden beri iadeyi yapmadılar ama sipariş durumunda para iadesi bekleniyor yazıyor. Ayakkabıyı iptal ettiğimde herhangi bir SMS veya mail de gelmedi. İade...
Top Bottom