Neler Yeni

Sneaksup Alışveriş İptalini Onaylamış mı?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Perşembe günü jordan jumpman pro almıştım ama başka bir sitede 500 lira daha uyguna gördüğüm için iptal ettim sonra oradan aldım. Perşembe gününden beri iadeyi yapmadılar ama sipariş durumunda para iadesi bekleniyor yazıyor. Ayakkabıyı iptal ettiğimde herhangi bir SMS veya mail de gelmedi. İade ederler mi parayı yoksa arasam mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlker Çırakoğlu
Sitede para iadesi bekleniyor yazıyorsa iade edilecektir yüksek ihtimalle. Kredi kartıyla aldıysan eğer yaklaşık 5 iş günü falan sürüyor iadeler ama banka kartıyla aldıysan 2 haftayı bile bulabilir iadesi. İş günleriyle çalıştıkları için araya haftasonu da girdiği için biraz gecikebilir iade. Ama içini rahat ettirmek istiyorsan arayıp sorarsan yine bilgi verirler.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitede para iadesi bekleniyor yazıyorsa iade edilecektir yüksek ihtimalle. Kredi kartıyla aldıysan eğer yaklaşık 5 iş günü falan sürüyor iadeler ama banka kartıyla aldıysan 2 haftayı bile bulabilir iadesi. İş günleriyle çalıştıkları için araya haftasonu da girdiği için biraz gecikebilir iade. Ama içini rahat ettirmek istiyorsan arayıp sorarsan yine bilgi verirler.
banka kartıyla almıştım bu hafta içinde iade olur diye düşünüyorum o zaman. teşekkür ederım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom