Hocam şuan kullanacağım programları tam olarak kestiremiyorum birden fazla program olacak bunların arasında makine çizimleri de olacak o yüzden hepsine uyum sağlayacak yarı yolda bırakmayacak bir şey bakıyorum
1721683130
inceliyim hocam çok saol
Knklar ikiniz de saolun biraz kafamda şekillendi artık sadece işlemci konusunda kararsız kaldım onu da biraz daha araştırmam gerek. Tasarım odaklı olduğu için multi core güçlerini kıyaslama lazım değil mi yanlış bilmiyorsam.
Hocam amd bana hep oyun odaklı geldiği için emin olamıyordum ama intelin son zamanlardaki sıkıntılarını da duymuştum çok saol. Bütçeye de bakınca 7900x mi diyoruz yani?
Hocam pahalı dediğin verdiği performansa göre mi pahalı? Senin dediğinle 5k falan daha koyuyo üzerine. Öyle olunca en azından aldığı paranın hakkını veriyo anlamında mı?
1721374589
Daha düşüğe aynı performansı alabilir miyim? Var mı hiç tavsiyen?
Arkadaşlar merhaba, 65-70k bandında sistem toplamayı düşünüyorum(sistem genellikle oyun için değil 3d tasarım için kullanılacak). Tam kesin olmamakla birlikte aşağıdaki gibi bir sistem düşündüm, tavsiyesi önerisi olanlar varsa yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, 50k ile 70k arası 32 gb ram'li oyuncu laptop'u arıyorum. Tercihim monster veya casper gibi markaların olmaması, servisi kolay ve güvenilir bir marka olmasıdır. Ama her öneriye de açığım.