- Bütçe
- 50
Arkadaşlar merhaba, 50k ile 70k arası 32 gb ram'li oyuncu laptop'u arıyorum. Tercihim monster veya casper gibi markaların olmaması, servisi kolay ve güvenilir bir marka olmasıdır. Ama her öneriye de açığım.
Arkadaşlar merhaba, 50k ile 70k arası 32 gb ram'li oyuncu laptop'u arıyorum. Tercihim monster veya casper gibi markaların olmaması, servisi kolay ve güvenilir bir marka olmasıdır. Ama her öneriye de açığım.
Hocam garantisel sıkıntılar yaşar mıyız öyle yaparsak?Bunu al hocam sonradan 16 GB ram takviyesi yaparsın.MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Notebook
MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam garantisel sıkıntılar yaşar mıyız öyle yaparsak?
Tam içime sinmedi gibi, ucu çok açık bırakılmış anladığım kadarıyla ama çok saol yine de. Bildiğin direkt 32gb varsa daha uygun olur benim için.Buradan bakabilirsin.Çözüldü: MSI Laptop RAM yükseltme ile garanti dışı kalır mı?
Arkadaşlar aldığım laptopa RAM yükseltmesi yapacağım. RAM'i aldım kargoda şu anda. Acaba arka kapağı açarken factory seal yazılı etiketi delerek ya da etiketi kaldırıp geri yapıştıracak şekilde kapağı söküp kapatsam garanti dışı kalır mı? Sadece 1 vida factory seal etiketinin altında. Laptop...www.google.com
Bu bütçede daha iyisi yok HP omen önermem limit mevcut.Tam içime sinmedi gibi, ucu çok açık bırakılmış anladığım kadarıyla ama çok saol yine de. Bildiğin direkt 32gb varsa daha uygun olur benim için.
Anladım saol yine deBu bütçede daha iyisi yok HP omen önermem limit mevcut.