Arama sonuçları: *

1. K

monitor,gpu yoksa windows?

daha 1 yili olmadi bilgisayari alali daha yeni toplatmisdim. 1636459598 tamam o zaman vakit bulup bilgisayarciya goturmem lazim o zaman.
  2. K

monitor,gpu yoksa windows?

merhaba arkadaslar.gecen pazar steamde csgo yu update birakdim dus alip geldim ekranin karardigini gordum.restart yapdim duzeldi ayni gun aksam fifa oynarken daha gireli 5-10dakika falan olmustu bi mac atiyordum(career modda yani offline) ekrar gine karardi ve sadece altta start windows ve...
  3. K

siyah ekran ve directx12

merhaba arkadaslar.gecen pazar steamde csgo yu update birakdim dus alip geldim ekranin karardigini gordum.restart yapdim duzeldi ayni gun aksam fifa oynarken daha gireli 5-10dakika falan olmustu bi mac atiyordum(career modda yani offline) ekrar gine karardi ve sadece altta start windows ve...
  4. K

Ana Kartım Bluetooth destekliyormu ?

peki driveri cd ile mi kuruyoruz?bende cd okuyucusu yok
  5. K

bluetooth destekleme problemi

bilgisayarim bluetooth desteklemiyor bilgisayarima nasil gamepad baglarim?xbox controlleri usb alarakmi yoksa kablo alarakmi baglaya bilirim?
  6. K

rtx2060 isinma ve ses yapmasi

merhaba cpu sogutmasini degistirdikten sonra amd ryzen 5 3600 en fazla 53-54 derece goruyor.ancak ekran karti 70+ uzerinde ve cok ses yapiyor.ve oynadigim oyunlar homefront the revolution,gta 5 gibi oyunlar.fifada ise ayni sorun olmuyor.Ne yapmam gerektigini bilmediyimden fikirlerinizi almak...
  7. K

PC'de Gamepad almak icin tavsiye

Merhaba arkadaslar.Ben gamepad almak istiyorum ps4 dualshock ve xbox carbon black arasinda git geldeyim.Bilgisayar icin alicam ve baglanti sorunu yasamaktan korkuyorum.hangisini tavsiye edersiniz?butce sikintisi yoktur(1000tlye kadar olur).(baska markada olur)
  8. K

Ryzen 5 3600 Undervolt yapamıyorum

hangi sogutucuyu kullaniyorsunuz?
  9. K

AMD Ryzen 5 3600 isinmasi

biosta cpb sekmesi aktif degildi nettende arastirdim anladigim kadariyla bende oc aktiv deyilmis voltaj dusurmeyi dusuneceyim.
  10. K

cevap icin tesekkurler."DeepCool Gammaxx 400 ex" isimi gorurmu sizce? 1629726046 cevapladiginiz icin tesekkur ederim. 1629726059 cevapladiginiz icin tesekkur ederim.
  11. K

Merhabalar.Sistemim amd ryzen 5 3600,RTX 2060,16 gb ram,500 ssd.Sorunum su bilgisayarda oyun oynarken cpu ve vga isisini olcmek icin daha cok Cpuidhwmonitorpro ve NZXT cam proqramlarini kullanirim.Cikan sonuc ise iyi sayilmaz.bilgisayarda gta 5 oynarken 80-90 lari bulan cpu ısısı var ve kasaya...
Top Bottom