Arama sonuçları: *

1. Caine

Playstation4 mu yoksa pc mi?

Tamam o zaman PS4 aldırın. Cebinde parası kalsın. Gamepad alır 4 oyun alır. 4000 TL tutar.
  2. Caine

Bilgisayarada takarsın. Masayı koyarsın önüne oynarsın.
  3. Caine

Oyuncu mouse önerisi

DPI ve sensör farkı var.
  4. Caine

Monitör dahil olursa toplayamaz. Monitör dahil değilse bilgisayar toplaması imkansız. Eğer PS4 alırsada monitör alacak?
  5. Caine

Oyuncu mouse önerisi

Alınır ama benim attığım https://www.itopya.com/msi-clutch-gm08-gaming-mouse/ bu mouse daha iyi.
  6. Caine

Ben kötülemiyorum. Sadece yapacakları şeyler sınırlı. PS4 devri bitiyor diyorum. PS5 çıkıcak diyorum. Artık PS5 oyunlar çıkıcak diyorum.
  7. Caine

O sana daha fazla zevk veriyor. Ona belki gelmez. Ama bilgisayarın önü daha açık oyun kısmında. Bilgisayarı tek oyun için düşünmezsek daha iyi olabilir.
  8. Caine

Sadece 5-6 oyunla 1 yıl dayanabilir. Hep aynı oyunları oynarsa sıkılmaz mı? Bilgisayarda 20 TL'ye çok güzel oyunlar alabiliyorsun. PS5 çıkıyor. PS4 devri bitmek üzere. Artık PS4'e fazla oyun çıkmaz.
  9. Caine

DA SISTEM 3 ne kadar götürür?

Yıllar geçtikçe daha değişik oyunları oynayacağını düşünürsem. 4 yıl boyunca 1080p en düşük ayarlar götürür.
  10. Caine

Kaç TL? Tek God Of War için bilgisayardaki oyunları silmek. PS4'de mesela 5 oyun alsa 1000 TL civarı tutacaktır. PS4 3500 TL civarı. Bütçeyi aşar. PS4 alacaksa 2-3 oyun oynayabilir. PC alırsa oyunların fiyatı 50 TL aşağı olduğu için daha iyi olur.
  11. Caine

15 civari oyun için bilgisayarda olan binlerce oyunu oynamamak mı? Çok mantıklı. Eğer PS4 alacaksa oyunda almak zorunda. Şu an PS4 oyun fiyatları çok fazla.
  12. Caine

Çözüldü✓ Su an rtx 2060s kullanan birisi kac sene daha kullanabilir

Daha çok yolu var. En az 4 sene götürür gibi. 1080p oynatacaktır.
  13. Caine

DA SISTEM 3 ü gelenler, bios güncelli mi?

İtopya'nın dediğine göre en son sürümleri ile güncelliyoruz diyor. Siz genede en iyisi bir kontrol edin. Eğer etmemişse siz kendiniz güncelleyin.
  14. Caine

işlemci tavsiyesi ve psu ile ilgili soru

Sizin laptobunuz mu var? Darboğaz olacaktır. 2- Bir bilgim yok. Her şeyin bir uyumu vardır. Belki sorun çıkartabilir. 3- RX470 daha güçlüdür.
  15. Caine

linkini bıraktığım arkadaşın sıcaklığı sorun çıkarır mı

O zaman o videoyu seyredin ve karar verin.
  16. Caine

linkini bıraktığım arkadaşın sıcaklığı sorun çıkarır mı

Eğer kasasının hava akışı iyiyse fazla bir sorun çıkartmaz. Bu sıcak havalarda tam yükte en fazla 70 dereceyi görür gibi. Ama kahin değiliz belli olmaz.
  17. Caine

PS4 devri bitmek üzere.Çünkü PS5 çıkıyor. Tüm oyunlar PS5'e çıkacak. PS4 alacaksan ve fazladan oyun parası vereceksin 200 TL gibi. Eğer bilgisayar alırsanız. Çoğu şeyi yaparsınız. Oyunda oynarsınız. Oyunlarda fazla pahalı değil.
  18. Caine

İ5 9600k ile b365 anakart hakkında düşünceleriniz?

B365 hangi markanın hangi modeli?
  19. Caine

laptop boşta 2.5 gb ram kullanması

Eğer Windows10 kullanıyorsanız çok normal. Windows10 fazla RAM yiyen bir işletim sistemidir.
  20. Caine

Laptobu açtığım zaman mavi ekran veriyor

https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/ Minidump dosyası paylaşın. Eğer paylaşamıyorsanız sadece ekranda yazan kodu söyleyin.
Top Bottom