Aman tanrım nasıl anladın?Muhtemelen bilgisayarınız çökmüş. Format lazım olabilir.
O zaman gelişmiş seçenkler kısmından güvenli modu açın. Eğer windows gelirse güç seçeneklerini eski haline getirin. Eğer Minidump dosyası oluşmuş ise onu paylaşın lütfen ama yarın akşama kadar bakamayacağım. İstersen Technopat'a minidump dosyasını atın hem oradakiler daha tecrübeli.Ekranın yarısını göremiyorum ekran da sıkıntı var monitöre bağlayıp işimi hallediyorum ama göremiyorum
Arkadaş yazmış üstte işte.Yardım edebilecek biri varsa lütfen yardımcı olun
Aynısı olmasa da daha farklı bi yolla mavi ekranda bende kalıyordum bu durumda en doğru çözümlerden biri formatAman tanrım nasıl anladın?
Dediğim gibi bir bilgisayar mavi ekran veriyorsa ve bundan sonra kurtarma ekranına atıyorsa o bilgisayarın eski haline gelmesi zor sizi en yormayacak ve rahata kavuşturacak olan şey format dır burada kurtarmadan kurtarabilenlerin genelde kurtardıkları konular aynı çünkü kurtarma ekranı belli sebeplerden sonrasına bakamıyorMerhabalar ben laptobumda güç ayarları sekmesine girip varsayılan ayarları geri yükle seçeneğine tıkladım ve laptop aniden kapandı ne zaman açmaya çalışsam ya mavi ekran veriyor ya da gelişmiş seçenekler yeniden başlat çıkıyor ne yapmam gerek acaba?
En doğru değil, en son çare.Aynısı olmasa da daha farklı bi yolla mavi ekranda bende kalıyordum bu durumda en doğru çözümlerden biri format