Anakartım 4 adet bellek yuvası ve 2 bellek kanal olarak çalışıyormuş. Yani 4 slotuda doldurduğumda quad channel değil de dual channel olarak çalışacak anladığım kadarıyla. Performans olarak nasıl olur?
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Jackson JS11 ve M-Track Solo ses kartını aldım. Peki programları ne yapacağım ücretsiz kullanabileceğim programlar var mıdır?
Daha önce hiç elektro gitar deneyimim olmadı. Jackson JS11 ve Behringer UM2 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Farklı önerileriniz varmı bütçe 13.000TL civarı.
Çok teşekkür ederim Behringer UM2 bana uygun gibi. M-Audio M-Track Solo nasıldır?
Ayrıca hiç bilgisi olmayan biri olarak ayarlarım nasıl olmalı? İnsanların ses ayarları bulup paylaştığı bir yer var mıdır rehber olarak kullanabileceğim? Biliyorum başlangıçta pek işime yaramayacak, çalınacak...
Başka bir forumdan arkadaş bu gitarı önerdi. Rengi beni çok cezbetti sizce iyi midir??
https://www.rotamuzik.com/urun/ibanez-grg131dx-bkf-grg-elektro-gitar
1732732403
Genelde Nirvana, Metallica, System of a Down, AC/DC dinliyorum.
Arkadaşlar selam, daha önce hiç gitar çalmadım. Elektro gitar alıp öğrenmek istiyorum. 10.000TL bütçem var. Ses kartı ile kullanmayı düşünüyorum.
Alabileceğim en fiyat-perfoemans elektro gitar nedir?
Piyasada en çok satan ve adı bilinen bir gitar varmı?