Arama sonuçları: *

1. Beguile

🔥İndirim 3119TL ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD IPS MONİTÖR!

Fiyat performans uzun süredir kullanıyorum öneririm
  2. Beguile

16GB RAM'den 32GB'a Geçmeli miyim?

Anakartım 4 adet bellek yuvası ve 2 bellek kanal olarak çalışıyormuş. Yani 4 slotuda doldurduğumda quad channel değil de dual channel olarak çalışacak anladığım kadarıyla. Performans olarak nasıl olur?
  3. Beguile

Dual channel sadece 2 sokettemi stabil çalışır? 4 sokette dual channel gibi stabil çalışmazmı?
  4. Beguile

Arkadaşlar selamlar, Sistemimi aşağıya bırakıyorum. Şuan 2 adet 8GB 3200Mhz CL16 Ram (toplam 16GB) kullanıyorum. Anakartım DDR4 ve 4600Mhz'ye kadar destekliyor. Sizce 1200TL daha verip RAM'leri 4x8 toplam 32GB 3200Mhz CL16'ya çıkarmalı mıyım? İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6...
  5. Beguile

🔥İndirim Kingston DDR4 8GB 499 tl

1 stok kalmış 2 tane aldırmıyor vazgeçtim
  6. Beguile

🔥İndirim Kingston DDR4 8GB 499 tl

2 tane alınmıyormu
  7. Beguile

TRANSFORMICE hesaplarımı nerede satabilirim?

Japan Expo eşyaları vardı bende :,) Şuan eskisi kadar nadirmi?
  8. Beguile

10.000 TL Elektro Gitar Önerisi 🎸

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Jackson JS11 ve M-Track Solo ses kartını aldım. Peki programları ne yapacağım ücretsiz kullanabileceğim programlar var mıdır?
  9. Beguile

Yılbaşı Bİleti Alacak Mısınız

Ya çıkarsa
  10. Beguile

Dolar 9 tl ye dayandı

11. Beguile

PAZARAMA İLK ALIŞVERİŞE İNDİRİM VARMI?

Çok teşekkürler
  12. Beguile

PAZARAMA İLK ALIŞVERİŞE İNDİRİM VARMI?

Arkadaşlar selamlar, Pazarama'dan yaklaşık 9500TL civarı bir ürün alacağım. İlk alışverişe özel indirim kodu varmı?
  13. Beguile

Jackson JS11 alınır mı?

Telefonla nasıl çalışıyor biraz daha detay verebilir misiniz
  14. Beguile

Jackson JS11 alınır mı?

Daha önce hiç elektro gitar deneyimim olmadı. Jackson JS11 ve Behringer UM2 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Farklı önerileriniz varmı bütçe 13.000TL civarı.
  15. Beguile

Jackson Js11,Jackson Js22,IBANEZ GRG121 fiyat farkına değer mi ?

Memnun musunuz? Keşke Jackson alsaydım dediğiniz oldumu bende düşünüyorum.
  16. Beguile

Çok teşekkür ederim Behringer UM2 bana uygun gibi. M-Audio M-Track Solo nasıldır? Ayrıca hiç bilgisi olmayan biri olarak ayarlarım nasıl olmalı? İnsanların ses ayarları bulup paylaştığı bir yer var mıdır rehber olarak kullanabileceğim? Biliyorum başlangıçta pek işime yaramayacak, çalınacak...
  17. Beguile

Öneri için teşekkür ederim. Peki ses kartı öneriniz var mıdır? 2.000TL civarında arıyorum.
  18. Beguile

Başka bir forumdan arkadaş bu gitarı önerdi. Rengi beni çok cezbetti sizce iyi midir?? https://www.rotamuzik.com/urun/ibanez-grg131dx-bkf-grg-elektro-gitar 1732732403 Genelde Nirvana, Metallica, System of a Down, AC/DC dinliyorum.
  19. Beguile

Tabii
  20. Beguile

Arkadaşlar selam, daha önce hiç gitar çalmadım. Elektro gitar alıp öğrenmek istiyorum. 10.000TL bütçem var. Ses kartı ile kullanmayı düşünüyorum. Alabileceğim en fiyat-perfoemans elektro gitar nedir? Piyasada en çok satan ve adı bilinen bir gitar varmı?
Top Bottom