Arama sonuçları: *

1. faxunited

Google "Çocuk İstismarı Nedeniyle Hesap Kapatması" sorunu

Konuyu açan arkadaşa dedim kanka
  2. faxunited

Kız arkadaşımdan ayrıldım

Bi anda aranız kötü olduysa geçmiş olsun aldatildiniz
  3. faxunited

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

Devam et bence
  4. faxunited

Sizce Bu Kadın Kaç Yaşındadır?

Girmişken patlattım 2 posta
  5. faxunited

Gizli numaradan arayıp ismimi söylediler

Kafası güzel 2 kız seni arıyorsa seçilmiş özel kişisin 🔥🔥
  6. faxunited

Hoşlandığim kız ile nasıl konuşabilirim?

Kızın kişiliğini anlat ki yardımcı olalım zorba bi kızsa reddetmesini geçtim rezil eder
  7. faxunited

Google "Çocuk İstismarı Nedeniyle Hesap Kapatması" sorunu

indirdiğin için belki sorun olabilir izleme ye bir şey yapmazlar ama indirme yada paylaşmaya acımazlar 1736924044 İçeri girmek bir şey değil içerdekilerin bu sebepten girdiğini anlarsa ... kan alırlar
  8. faxunited

Yardım Pc mavi ekranda kaldi

Monitörün altında ki tuşlar la oyna belki düzelir
  9. faxunited

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

Yeni başladığın için öyle olması normal 1 2 gün gitme sonra gidince kolunu zorlamayan şeyleri hafif yap alışırsın sonra
  10. faxunited

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

Sövse hakkıdır 😀
  11. faxunited

Hiçbir Şeyde Zevk Alamıyorum

Eğer ergenlik yaşlarındaysan çok normal, yapacağın şey ise zevk aldığın şeyleri bulmak varsa yapmak
  12. faxunited

Yardım 5000 TL klavye önerisi

Vay be 5000 tl ye klavye ha...
  13. faxunited

Android 750 TL bütçeye 2. el telefon önerisi

Sahibinden de bulursun
  14. faxunited

Sınıfta keko biri ile tartıştım

Bilmiyorum babama söylemeye çekiniyorum çünkü daha önce böyle bi konuyla babama gitmedim 1736604839 Zaten konuyu kime anlatsam kavga sebebinizi skm diyolar 1736604871 Anlayacağını sanmıyorum 1736604935 Arkası olduğu için bu şekilde zaten yoksa tek bir şey yapamaz 1736604966 Olay o şekil daha...
  15. faxunited

12 ye gidiyorum bu saatten sonra değiştirilmez 1736604567 Ben zaten aradığında da özür diledim anlamıyo 1736604628 Kavga edersem olay büyür sicilime ya da aileme zarar gelmesini istemiyorum 1736604692 Abime söyledim o bir şey sakladığımı anladı anlatınca bir şey yapamazlar falan dedi birsey...
  16. faxunited

12. Sınıfa gidiyorum, Sınıfta keko bi arkadaş var arkası sağlam biri, okulda hocalar bizi azarlıyodu ve o keko arkadaş geldi hocayı gazladı bizim ceza almamız için bende yalakalık yapma dedim sonra bu bi anlık sinirlendi ve bana saldırmaya başladı birbirimizin boynunu tuttuk ama hemen hocalar ve...
  17. faxunited

Bilgisayarım LoL kaldırır mı? (Düşük ayarlarda)

Oynarsın bence
Top Bottom