Neler Yeni

Hoşlandığim kız ile nasıl konuşabilirim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
İnanamıyorum şu tiple birisi çekindiğini ve nasıl yapacağını soruyor. Dost fotoğrafı çektiğine göre aynadan kendine de baktığını umuyorum. Tam olarak neyden çekiniyorsun :D ? Hayır giderin olmasa anlarım da..

MufasaBoss

80+ Bronze
Şimdi ben yaşım gereği çok tecrübeli biri değilim önceden 1 yıllık ilişkim oldu ve aldatıldım. Sarışın mavi gözlüyüm yani tip olarak ortalama sayılırım. Ortaokulda obezdim falan zar zor öz saygımı toparlayabildim full çekingen biriydim taki büyüdükçe ve tip olarak oturmaya başladıkça falan 2 kısa 1 de uzun ilişkim oldu şu anda bir kızdan hoşlanıyorum ve sordugum tüm arkadaşlarım yapamazsın dediler. Bilgisizliğimden ötürü sizlerden yardım istiyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz? Tipim şu ilk olan

Hoşlandığım kızın tipi de şu 2. Olan bilgim olmadığı için nasıl konuşacağımı bilmiyorum tecrübeli olan abilere rica ediyorum, yardımcı olur musunuz lütfen?
Yakışıklı Adamsın Olm Sarı Mavi İşte Kızlar Da Sever Uzunsun Git Konuş Yani Düz Ama Öylede Biraz Saçma Olur Sadece Yakışıklısın Onu Diyim Bende Çok Anlamam Bide Sakallarını Kes BabyFace Ol Sakallar Yakışmamış

Kara*

80+ Silver
Şimdi ben yaşım gereği çok tecrübeli biri değilim önceden 1 yıllık ilişkim oldu ve aldatıldım. Sarışın mavi gözlüyüm yani tip olarak ortalama sayılırım. Ortaokulda obezdim falan zar zor öz saygımı toparlayabildim full çekingen biriydim taki büyüdükçe ve tip olarak oturmaya başladıkça falan 2 kısa 1 de uzun ilişkim oldu şu anda bir kızdan hoşlanıyorum ve sordugum tüm arkadaşlarım yapamazsın dediler. Bilgisizliğimden ötürü sizlerden yardım istiyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz? Tipim şu ilk olan

Hoşlandığım kızın tipi de şu 2. Olan bilgim olmadığı için nasıl konuşacağımı bilmiyorum tecrübeli olan abilere rica ediyorum, yardımcı olur musunuz lütfen?
amcaoğlu biraz fazla takıyorsun gibi hani şu mevzuyu bir kıza götür efendiliğini ve tipini görünce ezmemesi imkansız olur kusura bakma. çok kısa ne yapabilirsin tip olarak saçı kısaltıp sakalla eşitleyebilirsin ya da saçı kısaltıp sakalı komple alabilirsin. kızla konuşmalara gelince çok pasif olunmadığı sürece dümenden yazışmalar yaparsın geçer gider.

faxunited

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efecan subaşı

Kızın kişiliğini anlat ki yardımcı olalım zorba bi kızsa reddetmesini geçtim rezil eder

Top Bottom