Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

GTX 760 savaş oyunu önerisi

Beyler Call of duty ya da Battlefield serisinden önerebilir misiniz 720 p de oynayacağım daha önce cod mw2 oynadım
  2. Yavuz KAYIŞ

Yardım ets 2 multiplayer oynayabilir miyim?

arkadaşlar gpu dx11 desteği yok bu yüzden 1.36 sürümünü oynuyorum bu sürümde mp girebilir miyim birde linkini atabilir misiniz şimdiden teşekkürler 1605351673 up !
  3. Yavuz KAYIŞ

Yarış ve Simülasyon önerisi

arkadaşlar düşük sistem gereksinimli yarış ve simülasyon oyunu önerir misiniz 9800gts
  4. Yavuz KAYIŞ

Öneri Türk FPS oyunu sabotaj

Arkadaşlar oyunu 2 saatir oynuyorum yaptığım gözlemlere göre Zuladan çok daha iyi bence Şöyle söyleyeyim Grafik akıcılık bakımından iyi bir oyun birde p2win değil Tamam CS GO kadar iyi bir oyun değil ama oynanışını silah fizikleri felan COD ye aşırı benziyor Hiç denediniz mi Dener miydiniz
  5. Yavuz KAYIŞ

COD vs BF karşılaştırması

Lütfen nedenini belirtin
  6. Yavuz KAYIŞ

Cs 1.6 el değiştirme kodu bulamadım

Arkadaşlar cs 1.6 silahlı sağ ele nasıl alabilirim h tuşu ile olmuyor
  7. Yavuz KAYIŞ

Bu FPS değeri normal mi

HP bs008nt laptobum için bu FPS normal mi Intel i36006U R5 m330 ekran kartı 4 GB DDR4 ram CS goda en düşük ayarlarda 30 40 FPS normal midir
  8. Yavuz KAYIŞ

bu sistem oyun oynatır mı

Beyler İntel quad q6600 ile ekran kartsız oyun oynayabilir miyim . Oynayacağım oyun Zula birde geforce now yüklesem oyun oynayabilir miyim
  9. Yavuz KAYIŞ

Watch Dogs Açılmama sorunu

Beyler Epic gamesten Watch dogs indirdim fakat açılmıyor tıklıyorum başlatılıyor diyor fakat tepki yok birde kısayol ubisoftun simgesi
  10. Yavuz KAYIŞ

Yardım PES 2020 FPS SORUNU

HP bs008nt bir laptopa sahibim ve PES 2020 indirdim minimum sistem özelliklerini karşılıyor fakat oyun 15 fpsden yukarı çıkmıyor neden olabilir BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİM Intel® Core™ i3-6006U (2 GHz, 3 MB önbellek, 2 çekirdekli) 4 GB DDR4-2133 SDRAM (1 x 4 GB) AMD Radeon™ 520 Grafik Kartı (2...
  11. Yavuz KAYIŞ

Yardım pes 2020 kaldırır mı

Laptobum hp bs008 nt (https://www.vatanbilgisayar.com/hp15-bs008nt-core-i3-6006u-2ghz-4gb-1tb-15-6-2gb-w10-notebook.html#urun-ozellikleri) Pes 2020 kaldırır mı en düşük ayarlarda 1080 p pes için sistem gereksinimleri eFootball PES 2020 Sistem Gereksinimleri İşlemci: Intel Core i5-3470 / AMD FX...
  12. Yavuz KAYIŞ

LoL vs Dota2

Bu tür oyunları çoğu arkadaşım oynuyor fakat ben bir türlü anlayamadım iyice öğrendim peki ilk hangisini oynamalıyım ayrıca karakter önerir misiniz şimdiden teşekkürler
  13. Yavuz KAYIŞ

CS:GO Botlarla Oynamak?

CS go oynamayı çok seviyorum fakat köye gittiğimde internete bağlanma şansım yok SORU CS 1.6 daki gibi offline botlarla internetsiz oynaya bilir miyim
  14. Yavuz KAYIŞ

Zula eş aranıyo

Zula elmas rütbe reko eşi aranıyor elmas altı gelmesin
Top Bottom