Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Lütfen nedenini belirtin
COD oynanış ve hikaye olarak bence daha güzel özellikle modern warfare serisi en sevdiğim.Lütfen nedenini belirtin
COD hikayeleri bence daha iyiLütfen nedenini belirtin
Modern warfare 3 neydi be halen oynuyorumCOD oynanış ve hikaye olarak bence daha güzel özellikle modern warfare serisi en sevdiğim.
Kaç kere bitirdiğimi bilmiyorum seriyi ama çok sarıyo özellikle o son sahne bi rahatlatıyor.Modern warfare 3 neydi be halen oynuyorum
Abi adamın kızı ve eşi önünde ölüyo spoiler giib de her türlü önünüze çıkmıştır çok üzülmüştümModern warfare 3 neydi be halen oynuyorum
Aga cod 1 de Çanakkale'nin yenilmemesi müq detayKaç kere bitirdiğimi bilmiyorum seriyi ama çok sarıyo özellikle o son sahne bi rahatlatıyor.
Spehrad ne adi o..... ç........Kaç kere bitirdiğimi bilmiyorum seriyi ama çok sarıyo özellikle o son sahne bi rahatlatıyor.
Bf 1 o hocam ddAga cod 1 de Çanakkale'nin yenilmemesi müq detay
Mw3 ve Cod4 mw baya iyiCOD oynanış ve hikaye olarak bence daha güzel özellikle modern warfare serisi en sevdiğim.
Advenced warfare rh peh iyidi mitchael in kolu kopuyordu glb infinity de batırdılar bi sonra bl 4 te şak yine yükselişSadece Bf5 oynadım. Eminim cod daha iyidir.
Mw 2 de iyidir hocamMw3 ve Cod4 mw baya iyi
Hatlar karıştıSpehrad ne adi o..... ç........
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bf 1 o hocam dd
Bence BF1'de oyna.Sadece Bf5 oynadım. Eminim cod daha iyidir.