ugurcamm 80+ Bronze Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1,353 Reaksiyon skoru 333 16 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar BF 6 da TAA açınca bulanıklaşıyor oyun. Sizde de öyle mi? Kapatınca çok piksel piksel oluyor duvar kenarları vs. Bunun bir çözümü var mı?
Arkadaşlar BF 6 da TAA açınca bulanıklaşıyor oyun. Sizde de öyle mi? Kapatınca çok piksel piksel oluyor duvar kenarları vs. Bunun bir çözümü var mı?
M Morpheus 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 1 4 Kasım 2025 #2 ugurcamm yazmış: Arkadaşlar BF 6 da TAA açınca bulanıklaşıyor oyun. Sizde de öyle mi? Kapatınca çok piksel piksel oluyor duvar kenarları vs. Bunun bir çözümü var mı? Devamı için tıklayın... AMD kullanıyorsan eğer ; Hocam ben sorunu 9070xt de çözdüm -DDU indir mevcut driverları kaldır. -Adrenalin 24.8.1 versiyonunu kur sorun çözülüyor. -Taa yerinde fsr AA kullan -Upscale teknolojisini hiç boşuna açma işe yaramıyor.
ugurcamm yazmış: Arkadaşlar BF 6 da TAA açınca bulanıklaşıyor oyun. Sizde de öyle mi? Kapatınca çok piksel piksel oluyor duvar kenarları vs. Bunun bir çözümü var mı? Devamı için tıklayın... AMD kullanıyorsan eğer ; Hocam ben sorunu 9070xt de çözdüm -DDU indir mevcut driverları kaldır. -Adrenalin 24.8.1 versiyonunu kur sorun çözülüyor. -Taa yerinde fsr AA kullan -Upscale teknolojisini hiç boşuna açma işe yaramıyor.