Palitin kendi sitesinde bu model için ön vramler için 1mm arkası için ise 2mm yazıyor ama kumpasla ölçerim hocam yine yapıştırırken
1786187752
Ped hocam...
Hotspot sıcaklığı 100 görecek hocam daha önce sadece termal macun bakımı yapıldı açtığımız zaman pedler yavaş yavaş işlevini yitirmeye başlamıştı sıcak...
Çüş. 3000₺ lik bir iş katiyen değil. Ben yoğun araştırmaya girip termal pad kalınlıklarını öğrenip internettende videolarına bakar bi şekilde yapmaya...
Tabi orası öylede hocam bir bakımada öğrenmek istiyorum ped değişimini kendi sitesinde boyutunu ve kalınlığının bilgisini aldım ped olarak ice dragon...
işi hiç bilmiyorsan ve elin yatkın değilse bulaşma bilene bırak derim termal macun sürülür halledilir de her termal ped her ekran kartına uymaz onun...
Palit 3090 24 GB modelini kullanıyorum ultra ayarlarda 2k da değerler bu şekilde sanırım artık termal pad bakımı ve macun bakımının geldiğini düşünüyorum...
Ben de elime değmiş kartları yorumluyorum, başka bi kart yorumlarsam da diyorum tahminimce şöyledir böyledir diye. Yine de yalancı biz oluyoruz yapacak bir...