Hocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazım
1788051090
Dediğim gibi hocam zamanında fiyat anlamında makul görüp birkaç yere baktın sonra aldım
Mining PSU` su olması sanki bir eksiymiş gibi ifade ediyorsun doğru bir yaklaşım değil.
Greatwall`ın kendisi PSU üreticisi Corsair gibi markalara üretim...
Çok çok önceden aldım hocam fiyatı uygundu sadece mining psu olduğu hakkında bilgim yoktu ileride sistem upgrade edersem en azından psu ile dert çekmem diye...
Rica ederim benim için bir zevkti Tekrardan büyük geçmiş olsun eski mining setuplarıyla cok ugrastık kartlar hakkında bilgiliyiz herhangi bir sorun olursa...
Kartın yuvasının zarar görmemiş olması harika haber hocam, büyük geçmiş olsun kartı kurtarmışsınız.
Ayrı ayrı iki kablo çekmeniz ve anlattığınız 6+2 pin...
Psu güç girişi tek standart olarak,
Karta gelen ayrılmış 2 kablo mevcut hocam 1 kabloda 6 pinlik bir giriş ve o kabloya bağlı ama ayrılmış 2 pinlik bir...
Ou-Sama hocamın dediklerine harfiyen katılıyorum. GreatWall merdiven altı bir üretici değil, aksine altyapısı sağlam bir OEM devidir. Buradaki erime olayı...
Borcumu kabul ediyorum kendilerine ödeme kolaylığı sunmalarını istiyorum fakat senli benli konuşuyor sanki arkadaşıymışım gibi nasıl bir yol izlemeliyim...
Borcum bir hukuk bürosuna düştü daha öncede icraya düştüğüm için az çok işleyen sistemi biliyorum dosya açılır davalının 7 gün itiraz hakkı mevcuttur fakat...