Hocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazım
1788051090
Dediğim gibi hocam zamanında fiyat anlamında makul görüp birkaç yere baktın sonra aldım
Çok çok önceden aldım hocam fiyatı uygundu sadece mining psu olduğu hakkında bilgim yoktu ileride sistem upgrade edersem en azından psu ile dert çekmem diye düşünmüştüm sanırım en ufak hatada affetmez
1788050843
Hocam sanırım Türkiye pazarında nadiren bulunan bir cihaz bu psu yanlış biliyor...
Psu güç girişi tek standart olarak,
Karta gelen ayrılmış 2 kablo mevcut hocam 1 kabloda 6 pinlik bir giriş ve o kabloya bağlı ama ayrılmış 2 pinlik bir giriş daha mevcut yani 2 kabloda da 8 pin var
1788048100
Kartın güç girişinde herhangi fiziksel bir bozulma durumu mevcut değil hocam,
Karta...
Palit rtx 3090 kullanıcısıyım greatwall 1650w psu mevcut oyunlara girerken aniden ekranlar gidiyordu kart kendini korumaya alıyormuş kabloyu söktüğümde ise manzara bu şekilde son zamanlarda elektrik saniyelik olarak 3-4 kez git gel yapıyordu karta bakım yaptığımdan beri sıcaklık değerleri...
Borcumu kabul ediyorum kendilerine ödeme kolaylığı sunmalarını istiyorum fakat senli benli konuşuyor sanki arkadaşıymışım gibi nasıl bir yol izlemeliyim borç 34 küsür bir şey
Borcum bir hukuk bürosuna düştü daha öncede icraya düştüğüm için az çok işleyen sistemi biliyorum dosya açılır davalının 7 gün itiraz hakkı mevcuttur fakat bu hukuk bürosu sürekli arayıp bugün ödeme yapmazsan dosyayı açacağız kapına polisle geleceğiz üstüne olan motorunu direkt satacağız gibi...
Palitin kendi sitesinde bu model için ön vramler için 1mm arkası için ise 2mm yazıyor ama kumpasla ölçerim hocam yine yapıştırırken
1786187752
Ped hocam macun ile
Hotspot sıcaklığı 100 görecek hocam daha önce sadece termal macun bakımı yapıldı açtığımız zaman pedler yavaş yavaş işlevini yitirmeye başlamıştı sıcak havalar zaten riske atmamak gerek
Tabi orası öylede hocam bir bakımada öğrenmek istiyorum ped değişimini kendi sitesinde boyutunu ve kalınlığının bilgisini aldım ped olarak ice dragon tavsiye ediyor çoğu kişi