öncelikle cevabınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 kere uzun süre kullanım sonrası al sat yaptım lakin o süre boyunca herhangi bir vites problemi yaşamadım genel olarak set ile ilgili bir problem yaşamadığım için istiyorum g29 vitesi
1764584915
teşekkür ederim
Herkese hayırlı forumlar daha önce 2 kere g29 kullanıp sattım şimdi t300 Rs almak istiyorum ama vitesi hoşuma gitmiyor bu nedenle g29 vitesi takmak istesem takabilirmişim uyar mı?
Herkese iyi günler hayırlı forumlar desi 5 kg olan bir siparişim var alıcı ödemeli ben ödeyeceğim İstanbul içinden İstanbul içine teslim edilecek ama kargo parası 310 tl gözüküyor bu miktar bana çok absürt geldi
kredi kartında kullanılabilir nakit avans günlük olarak mı değişmektedir kartımın nakit avansı dün 5728 tl iken bugün tekrar 6250 tl olmuş bilgisi olan varmıdır?
iyi akşamlar iyi forumlar herkese çift monitör kullandığım için cs 2 yi tam ekran pencereli oynuyorum daha öncelerde sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda tam ekran pencereli konumuna getirdiğimde tekrar 1920x1080p geri dönüyor bir türlü çözemedim nvidia denetim masasından birkaç ayar yapmama...
geçmiş olsun hocam umarım ciddi birşeyiniz yoktur
1753529805
teşekkür ederim hocam bende şişmeden dolayı yamukluk olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun bu arada size de
1753529849
ilgi alakanız için teşekkür ederim hocam sağolun varolun