Arama sonuçları: *

1. Sucmuİsledik

T300 Rs G29 vitesi takılır mı?

Bunların vitesleri ayrı mı
  2. Sucmuİsledik

Tavsiyeniz nedir hocam dinlemek isterim
  3. Sucmuİsledik

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 kere uzun süre kullanım sonrası al sat yaptım lakin o süre boyunca herhangi bir vites problemi yaşamadım genel olarak set ile ilgili bir problem yaşamadığım için istiyorum g29 vitesi 1764584915 teşekkür ederim
  4. Sucmuİsledik

Herkese hayırlı forumlar daha önce 2 kere g29 kullanıp sattım şimdi t300 Rs almak istiyorum ama vitesi hoşuma gitmiyor bu nedenle g29 vitesi takmak istesem takabilirmişim uyar mı?
  5. Sucmuİsledik

Yurtiçi kargo parası

Herkese iyi günler hayırlı forumlar desi 5 kg olan bir siparişim var alıcı ödemeli ben ödeyeceğim İstanbul içinden İstanbul içine teslim edilecek ama kargo parası 310 tl gözüküyor bu miktar bana çok absürt geldi
  6. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

teşekkür ederim
  7. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

kredi kartında kullanılabilir nakit avans günlük olarak mı değişmektedir kartımın nakit avansı dün 5728 tl iken bugün tekrar 6250 tl olmuş bilgisi olan varmıdır?
  8. Sucmuİsledik

Cs 2 çözünürlük problemi

iyi akşamlar iyi forumlar herkese çift monitör kullandığım için cs 2 yi tam ekran pencereli oynuyorum daha öncelerde sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda tam ekran pencereli konumuna getirdiğimde tekrar 1920x1080p geri dönüyor bir türlü çözemedim nvidia denetim masasından birkaç ayar yapmama...
  9. Sucmuİsledik

Promods 1 ci dosyayı ayıkalrkan hata veriyor

dosyanın eksik ya da bozuk yüklenme olasılığı yüksek olabilir internet kesilmesi durumunda bu hatalar meydana gelebiliyor
  10. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

Geçmiş olsun hocam umarım ciddi bir durum yoktur 1753564351 Amin hocam cümlemize inşallah
  11. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

teşekkür ederim hocam varolasın
  12. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

işten dolayı zamanım olmuyor hocam :D
  13. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

sağolasın hocam Allah razı olsun
  14. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

geçmiş olsun hocam umarım ciddi birşeyiniz yoktur 1753529805 teşekkür ederim hocam bende şişmeden dolayı yamukluk olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun bu arada size de 1753529849 ilgi alakanız için teşekkür ederim hocam sağolun varolun
  15. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

Tahlil sonucu ekteki gibidir
  16. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

Dün akşam talihsiz bir olay yaşadım vücudumda sorun yokken sağ el serçe parmağım ağrıyıp sızlıyordu şişmişti hastaneye gittim kan aldılar röntgen çektiler baş hekim herhangi bir sorun gözükmediğini çatlak veya kırık olmadığını belirtti ama şişlik var oynatırken ağrıyor açıkçası güvenemedim...
  17. Sucmuİsledik

Kaliteli temiz türkçe yama sitesi varmı

oyunlar için kaliteli temiz türkçe yama arıyorum varmı önerileriniz?
  18. Sucmuİsledik

Eğer Daha Uyguna Başka Bir Sitede Bir Ürün Bulursam Almalımıyım?

trendyol veya hepsiburada gibi platformlarda genellikle farklı kullanıcılar yani 3. şahıs kişiler satıyor bu programlar bir nevi aracı gibi bir şey ama yinede alacağın mağazanın yorumlarına ve puanına bakmanı tavsiye ederim almadan önce
  19. Sucmuİsledik

Evde cins kedi besleyeceğim ama ailem sevmiyor ne yapabilirim

Yani çoğu kişi alışır diyor ama bilmiyorum bende alışırlar tarafındayım ilk başta çok tepki veriyorlar
  20. Sucmuİsledik

Evde cins kedi besleyeceğim ama ailem sevmiyor ne yapabilirim

cins kedi sahipleneceğim tanıdığım birinden 7 aylık tuvalet eğitimi aşısı çipi herşeyi var ama ailem kedi istemiyor annem biraz yatkın ama babam istemiyor alışma ihtimalleri varmı ne yapabilirim?
Geri