Arama sonuçları: *

1. Sucmuİsledik

90 gün sonra icraya düşmeden önce ödeme için ek süre tanınır mı?

arkadaşlar herkese iyi akşamlar son taksidi 90 gün geciken kredi için icra takibi başlatılmadan önce ek süre tanınıyormu süreç nasıl işiyor bilen varsa dinlemek isterim.
  2. Sucmuİsledik

Motor zincir sıkıştırdı yağ kaçırıyor

Şimdi bir ustayla görüştüm ustanın geri dönüşleri olumlu google göre kendisi 10k fiyat çekti o da blok inerse dedi 10k inmeden de yapma ihtimalimiz var dedi pazartesi getiri Salı teslim alırsın dedi diğerine göre daha makul geldi 1770572179 Bildiğim kadarıyla orası debriyaj mili hocam ama denerim
  3. Sucmuİsledik

Biz çatlak diye gördük elimizle almaya çalıştık parça ele gelmiyor ama kırıkta olabilir dışarıdan kime güvenebileceğimi bilmiyorum açıkçası çok söyleyen var fiyat açısından 1770564573 Banada çok geldi hocam açıkçası birkaç yere daha sordum ama cevap gelmedi henüz
  4. Sucmuİsledik

Yani fiyatta bana uçuk geldi daha önce işim düşmüştü güzel bir işçilik yapmıştı ama bilemiyorum
  5. Sucmuİsledik

Teşekkür ederim hocam ustamla konuştum 15k fiyat çıkardı motorun ineceğini kaynağa gideceğini söyledi 20k kilometreye özenle getirdim ama hiç beklemediğim bir yerden arıza verdi bunada şükür diyelim
  6. Sucmuİsledik

Herkese hayırlı akşamlar hayırlı forumlar zincirim biraz bollaşmıştı iş çıkışı otoparktan çıkarken çat sesi geldi zincirin yerinden çıktığını anladım fakat biraz yağ damlatmaya başladı ön dişli muhafazasını sökünce fotoğraftaki yerin çatlak olduğunu gördüm olduğu yerde akıtmıyor ama çalışınca...
  7. Sucmuİsledik

T300 Rs G29 vitesi takılır mı?

Bunların vitesleri ayrı mı
  8. Sucmuİsledik

Tavsiyeniz nedir hocam dinlemek isterim
  9. Sucmuİsledik

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 kere uzun süre kullanım sonrası al sat yaptım lakin o süre boyunca herhangi bir vites problemi yaşamadım genel olarak set ile ilgili bir problem yaşamadığım için istiyorum g29 vitesi 1764584915 teşekkür ederim
  10. Sucmuİsledik

Herkese hayırlı forumlar daha önce 2 kere g29 kullanıp sattım şimdi t300 Rs almak istiyorum ama vitesi hoşuma gitmiyor bu nedenle g29 vitesi takmak istesem takabilirmişim uyar mı?
  11. Sucmuİsledik

Yurtiçi kargo parası

Herkese iyi günler hayırlı forumlar desi 5 kg olan bir siparişim var alıcı ödemeli ben ödeyeceğim İstanbul içinden İstanbul içine teslim edilecek ama kargo parası 310 tl gözüküyor bu miktar bana çok absürt geldi
  12. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

teşekkür ederim
  13. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

kredi kartında kullanılabilir nakit avans günlük olarak mı değişmektedir kartımın nakit avansı dün 5728 tl iken bugün tekrar 6250 tl olmuş bilgisi olan varmıdır?
  14. Sucmuİsledik

Cs 2 çözünürlük problemi

iyi akşamlar iyi forumlar herkese çift monitör kullandığım için cs 2 yi tam ekran pencereli oynuyorum daha öncelerde sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda tam ekran pencereli konumuna getirdiğimde tekrar 1920x1080p geri dönüyor bir türlü çözemedim nvidia denetim masasından birkaç ayar yapmama...
  15. Sucmuİsledik

Promods 1 ci dosyayı ayıkalrkan hata veriyor

dosyanın eksik ya da bozuk yüklenme olasılığı yüksek olabilir internet kesilmesi durumunda bu hatalar meydana gelebiliyor
  16. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

Geçmiş olsun hocam umarım ciddi bir durum yoktur 1753564351 Amin hocam cümlemize inşallah
  17. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

teşekkür ederim hocam varolasın
  18. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

işten dolayı zamanım olmuyor hocam :D
  19. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

sağolasın hocam Allah razı olsun
  20. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

geçmiş olsun hocam umarım ciddi birşeyiniz yoktur 1753529805 teşekkür ederim hocam bende şişmeden dolayı yamukluk olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun bu arada size de 1753529849 ilgi alakanız için teşekkür ederim hocam sağolun varolun
Geri