Arama sonuçları: *

• Users: R i p
  • Order by date
  1. R

GamingGenTr güvenilir mi ?

İade konusunda içim rahat zaten GamingGen az çok biliyorum ama iade ürünler satıyolar gibi söylentiler birazcık rahatsız etti beni çünkü ben takıntılıyım sıfır olduğunu bilmezsem içim rahat etmez.
  2. R

GamingGenTr güvenilir mi ?

Yakın zaman'da GamingGenTr'den bir hazır sistem aldım henüz kargoya verilmedi. Ama aldıktan sonra, GamingGenTr iade ürünleri satıyor ve, bilgisayarı aldıktan sonra teknik sorunlar çıkıyor. Gibi şikayetler gördüm ve bilen birilerine yada, daha önce burdan bilgisayar toplamış yada hazır sistem...
  3. R

Rtx 2060 üretim sorunu

Eyw dikkate alicam arastiririm
  4. R

Rtx 2060 üretim sorunu

Hakli olabilirsin sen ne önerirsin 1654806351 Bilmiyorum ben çift fanli bakmistim 13 K fan takintim yok ama site takintim var itopya vatan gibi yerlerin disinda cikmamaya calisiyorum oralarda pahaliya satiyor bazen
  5. R

Rtx 2060 üretim sorunu

Rtx 3060 13 bin TL benim alacagim kart 8 bin Tl arada 5 binTl fark var 3060 alirdim zaten 5 K parama olsaydi 1654806001 Amd daha iyi degil amd'den daha iyi yazmak istedim orda
  6. R

Rtx 2060 üretim sorunu

Ben kusur var demedim daha iyi dedim Nvidia açik ara yazilimsal olarak amd'den daha iyi
  7. R

Rtx 2060 üretim sorunu

1654805302 Nvidia bana çok cavip geliyor sürücü yazilimlari falan baya iyi amd sevmiyorum
  8. R

Rtx 2060 üretim sorunu

Selam arkadaşlar ben 4 ay sonra rtx 2060 bir sistem toplicam ama bildiğim kadarıyla rtx 2060 üretimi durdu ve duralıda 1,5 yıl kadar oluyor vatan da şu an 8000 Tl den asus dual serisi satiliyor 4 ay sonra toplicam zaman bulamamaktan çokkkk korkuyorum açikcasi çunki 2 el almam bu soruya kimse...
Top Bottom