Neler Yeni

GamingGenTr güvenilir mi ?

R i p

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan celep
Yakın zaman'da GamingGenTr'den bir hazır sistem aldım henüz kargoya verilmedi. Ama aldıktan sonra, GamingGenTr iade ürünleri satıyor ve, bilgisayarı aldıktan sonra teknik sorunlar çıkıyor. Gibi şikayetler gördüm ve bilen birilerine yada, daha önce burdan bilgisayar toplamış yada hazır sistem almış olan birilerine danışmak istedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir.

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kürşat
Yakın zaman'da GamingGenTr'den bir hazır sistem aldım henüz kargoya verilmedi. Ama aldıktan sonra, GamingGenTr iade ürünleri satıyor ve, bilgisayarı aldıktan sonra teknik sorunlar çıkıyor. Gibi şikayetler gördüm ve bilen birilerine yada, daha önce burdan bilgisayar toplamış yada hazır sistem almış olan birilerine danışmak istedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir.
benim kuzenim aldı ekran kartı sıkıntılı çıktı tümden sistemi iade ettiler inidirimdeki bi sistemdi o parayı iade ettiler iade konusunda sıkıntı yaşamazsın zaten güvenilir bilinen bir sitedir için rahat olsun

R i p

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan celep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim kuzenim aldı ekran kartı sıkıntılı çıktı tümden sistemi iade ettiler inidirimdeki bi sistemdi o parayı iade ettiler iade konusunda sıkıntı yaşamazsın zaten güvenilir bilinen bir sitedir için rahat olsun
İade konusunda içim rahat zaten GamingGen az çok biliyorum ama iade ürünler satıyolar gibi söylentiler birazcık rahatsız etti beni çünkü ben takıntılıyım sıfır olduğunu bilmezsem içim rahat etmez.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
sadetdin yaman
güvenilir

lanwi

80+
Ben MANTIS3070 aldım, bir sorun cıkmadı. Ayrıca musterı hızmetlerı de samım ve ıyı

PrimeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Salihcan balkaya
blade 3080 aldım 2 haftadır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım bütün GPU-CPU testlerinde iyi sonuç aldım. Parçalar ve kutuları vs bilmiyorum bana temiz geldi ve zaten sorun olursa iade de sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom