Arama sonuçları: *

1. Sunay

Yardım Yan binama fiber altyapı geldi fakat bizim apartmana gelmedi

Edit: toplam 2 gün boyunca altyapı hazırlığı ve binanın kutusuna kadar kablo çekimi uygulandı. Bugün sabah ekip yolladılar ve binanın fiber kutusu montajı yapıldı ve dairelere dağıtıldı. Kutudan dairelere dağıtımı yapıldı. 1 ay içerisinde fiber internet aktif hale gelecekmiş. Toplamda dilekçe...
  2. Sunay

Gelişme yaşandı, 3 gündür çalışmalar vardı vdsl altyapı desteği gelmiş 64 mbit'e kadar destekliyor şuan altyapım.
  3. Sunay

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam, dediklerinizi dikkate alarak hareket edeceğim.
  4. Sunay

Dikkatli okursan anlayacaksın, kablo için gerekli kazımı ve boruyu vs ayarlattık kısacası kablo için zemini hazırladılar kepçeyle.
  5. Sunay

Okullar sizce kapanır mı ?

Max 1 ay veriyorum yüksek ihtimal ile kapanır.
  6. Sunay

Teşekkür ederm geri bildirim için.
  7. Sunay

Bu konu hakkında detaylı yardıma ihtiyacım var çünkü uzun zamandır bekliyorum ve yayıncılık planlarım bulunmakta bilgi sahibi kişiler cevap verirse sevinirim. 1631208981 Maalesef öyle hocam yaklaşık 11 yıldır ADSL kullanıyorum ve gerçekten artık bıktım.
  8. Sunay

Yaklaşık 4 yıldır apartmanımıza fiber gelmesi için uğraşıyorum fakat apartman yapıldığında adsl altyapı çekildiğinden dolayı sıkıntı çıkartıyor. Asıl konuya geleyim, bugün cadde üzerindeki yanımızda bulunan yeni apartmana ve cadde boyunca fiber altyapı işlemi yapıldı fakat işçilere neden bizim...
  9. Sunay

Haydi herkes işlemcisini yazsın

i5 10600k i5 7200U
  10. Sunay

Gamesatis csgo prime hesap alma

ilk maili ile satan ve ödeme yöntemi eklenmemiş hesap en güveniliri olacaktır yaklaşık 3 hafta önce 82 liraya hesap aldım herhangi bir sorun yaşamadım şu anda aktif olarak kullanmaktayım.
  11. Sunay

[ÇÖZÜLDÜ] 200 Lira bütçe ile f/p mikrofon arıyorum

Edit; Öneriler için teşekkürler mikrofon almak yerine kulaklığım eskidiği için razer kraken t.e sipariş ettim.
  12. Sunay

Rehber Seri numarasından RAM çipinizi öğrenin

En kaliteli çip sanırım b-die dimi yanlış bilmiyorsam yani 4.31 @Toxpox
  13. Sunay

[ÇÖZÜLDÜ] 200 Lira bütçe ile f/p mikrofon arıyorum

İlerde twitch yayın işleri vs olabileceğinden dolayı mikrofon kalitesi iyi olması tercihimdir. Max bütçem 200 lira önerilerinizi bekliyorum.
  14. Sunay

Rehber 🌯İstanbulda 10 Lira ile Nasıl Boğazınızı doyurursunuz🌯

Güzel rehber sanırım tek eksik istanbulda olmamam :(
  15. Sunay

🔥İndirim İphone 11 7099TL !!!

olsun android var :D
  16. Sunay

Forumdaki Fikir Özgürlüğü Hakkında Söyleyeceklerim Var!

Hangi özgürlük?
  17. Sunay

Only fans ne işe yarıyor?

Maalesef atamam, arkadaşlar arasında private bir discord.
  18. Sunay

Only fans ne işe yarıyor?

Şahsen arkadaşımın aboneliği var ve discord sunucusu oluşturdu yaklaşık 100 150 kişi görebiliyoruz ama yabancı ülkelerde alım gücünden dolayı böyle değil çoğu kişi şahsi olarak abonelik alıp gezinebiliyor.
  19. Sunay

Korgoyu şubeye nasıl gönderirim

Gönderim adresi olarak kendi evine gösterdikten sonra internet üzerinden gönderi numarasını takip ederek kargo şirketine kargo geldiği zaman arayarak elden teslim alacağını belirtebilirsin.
  20. Sunay

Sigara Kullanmak Kilo aldırır mı

Sağlığın için kullanmanı tavsiye etmem fakat kilo konusunda sadece iştah durumunu iştahı kapatıp yemek yemene engel olabileceğini düşünüyorum.
Top Bottom