Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] 200 Lira bütçe ile f/p mikrofon arıyorum

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Bütçe
200
İlerde twitch yayın işleri vs olabileceğinden dolayı mikrofon kalitesi iyi olması tercihimdir.

Max bütçem 200 lira önerilerinizi bekliyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İlerde twitch yayın işleri vs olabileceğinden dolayı mikrofon kalitesi iyi olması tercihimdir.

Max bütçem 200 lira önerilerinizi bekliyorum.
Bütçenin artması şart kaliteli bir şey için.

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Adam oraya bütçesini yazmış senin ona göre bir şey önermen gerekiyor herhangi bir fikrin yoksada bu başlığı geçebilirsin 200 TL bütçesi olan adama 500 TL lik mikrofon önermen ona yardımcı olmuyor:)
Bütçesini artırıp kaliteli bir şey almasını söyledim ve alternatif sundum burada bir yanlış göremiyorum ?
Ayrıca mikrofon 500 TL değil kampanya ile 350 TL oluyor lütfen boş yorum yapmayalım.

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Bütçesini artırıp kaliteli bir şey almasını söyledim ve alternatif sundum burada bir yanlış göremiyorum ?
Ayrıca mikrofon 500 TL değil kampanya ile 350 TL oluyor lütfen boş yorum yapmayalım.
Sondaki detaya çok güldüm :) canım bak adamın bütçesi 200 tl senin önerdiğin 500 tl lik mikrofon 350 ye inse ne yazar. Adamın 200 tl bütçesi var ona göre mikrofon önermek yerine daha yüksek fiyatlı bir ürün atman saçma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sıkıntısı arkadan fazla ses alması fakat onun dışında gerçekten kaliteli bir mikrofon dediğim problemide çözmek kolay masaüstünde ses simgesine basıp oynatma aygıtlarını seçip kayıta gelip ses seviyesini 5 veya 10 düşürmen sorunu çözüyor

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit; Öneriler için teşekkürler mikrofon almak yerine kulaklığım eskidiği için razer kraken t.e sipariş ettim.

Top Bottom