Edit: toplam 2 gün boyunca altyapı hazırlığı ve binanın kutusuna kadar kablo çekimi uygulandı. Bugün sabah ekip yolladılar ve binanın fiber kutusu montajı yapıldı ve dairelere dağıtıldı. Kutudan dairelere dağıtımı yapıldı. 1 ay içerisinde fiber internet aktif hale gelecekmiş.
Toplamda dilekçe...
Bu konu hakkında detaylı yardıma ihtiyacım var çünkü uzun zamandır bekliyorum ve yayıncılık planlarım bulunmakta bilgi sahibi kişiler cevap verirse sevinirim.
1631208981
Maalesef öyle hocam yaklaşık 11 yıldır ADSL kullanıyorum ve gerçekten artık bıktım.
Yaklaşık 4 yıldır apartmanımıza fiber gelmesi için uğraşıyorum fakat apartman yapıldığında adsl altyapı çekildiğinden dolayı sıkıntı çıkartıyor.
Asıl konuya geleyim, bugün cadde üzerindeki yanımızda bulunan yeni apartmana ve cadde boyunca fiber altyapı işlemi yapıldı fakat işçilere neden bizim...
ilk maili ile satan ve ödeme yöntemi eklenmemiş hesap en güveniliri olacaktır yaklaşık 3 hafta önce 82 liraya hesap aldım herhangi bir sorun yaşamadım şu anda aktif olarak kullanmaktayım.
Şahsen arkadaşımın aboneliği var ve discord sunucusu oluşturdu yaklaşık 100 150 kişi görebiliyoruz ama yabancı ülkelerde alım gücünden dolayı böyle değil çoğu kişi şahsi olarak abonelik alıp gezinebiliyor.
Gönderim adresi olarak kendi evine gösterdikten sonra internet üzerinden gönderi numarasını takip ederek kargo şirketine kargo geldiği zaman arayarak elden teslim alacağını belirtebilirsin.