Arama sonuçları: *

1. M

Kullanılan sisteme M2 SSD Taksam

format gerektirmez en fazla bicimlendirme islemi gerektirir taktigin gibi gozukmezse zaten o da 1dk ni almaz
  2. M

32GB RAM gerekli mi?

16gb cift slot ddr5 ram im var last of us yetersiz bellek uyarisi veriyor.d
  3. M

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

anker q35 kullanmistim 2 3 yil kadar ve sesi benim kulak zevkime gore baya iyiydi yuksekligiyse suana kadar kullandigim kulakliklar arasinda acik ara en yuksek ses seviyesine sahip kulaklikti(suan major 5 kullaniyorum) anker q serisinin uzewcegini dsuunmuyorum muhtemelen sizin kulakliginizda bi...
  4. M

Yatay geçiş ders saydırma

bazi derslerde sadece kendi doneminde acilabiliyor ona da dikkat et yani demek istedigim guz doneminde aldigin ders bahar doneminde olmayabilir
  5. M

Üniversitede dönem ve tatil düzeni nasıl işliyor

evet her yaririyilda farkli dersler oluyor genelde, yeniden ders kayit haftasi falan oluyor
  6. M

Bilgisayarımdan cızırtı sesi geliyor

ayni sorun bende de vardi hatta mouse oynatirken de artio baslio falan ama zararsiz diye biliyorum
  7. M

Bu oyun türünün adı ne arkadaşlar

sekiro ve ghost of tsushima da bol bol parry sistemi var
  8. M

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi (iPhone)

kulakustu modellerle bi alip veremediginiz yoksa https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-accentum-plus-wireless-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik?srsltid=AfmBOoqH9WD1CnXgmzPqDt_78P8GwGZHtLGDr8vhbsIz9YdhlfAR-pMK tavsiye ederim
  9. M

Sahte windows garantiyi bozarmı ?

isletim sistemiyle garantinin herhangi bir baglantisi olucagini zannetmiyorum
  10. M

Muzik icin kulakustu bt kulaklik

ya kulagi tam kapsamayan model oldugu icin belliydi aslinda ama cok hafif gelince belki yapmaz demistim. araliksiz saatlerce takiyorum ben kulakligi o yuzden ister istemez agri yapti biraz
  11. M

iyi gunlerde kullan simdiden. bu arada uzun kullanimda kulagimi agritti biraz ya kararsiz kaldim sesinden memnun olmustum ama bakalim ek olarak rap icin tavsiye etmem bu kulakligi.
  12. M

ben major5 aldim bugun geldi yani hic fena deil bi bak istersen eger almadiysan daha. fiayti 4400lerde hala. ha bu arada bass agirlikli muzikler dinliyosan sana gitmez bu kulaklik cok net bir sekilde ayriyeten son sesi de bi tik dusuk geldi bana
  13. M

momentum 4 gercekten pahali baya ya butcem elverse dusunmem de, kamanyasi bitmis bu arada marshall in. yarin amazonda yeni indirimler basliycakmis eger indirime girerse alicam en kotu iade ederim diye dusunuyorum
  14. M

acikcasi major 5 e daha yakinim su fiyatlandirmadan sonra ama acaba pisman olur muyum da diyorum. sennheiser 7k marshall 4.5(kampanyali suan)
  15. M

iyi forumlar herkese. 2 yil kadar ankerin q35 modelini kullanip gayet memnun kalmistim suan freebuds 3pro kullaniyorum fakat ankerin sesini ozlemiyorum degil. bu yuzden kulaklik degistirmeye karar kildim fakat anker q45, sennheiser accentum wriless, marshall major 5 arasinda kaliyorum ozellikle...
  16. M

Kulaklık önerisi verir misiniz?

2yil kadar anker q35 kullandim muzik icin. q45 var yeni modeli denemedim ama tavsiye ederim(q35den cok memnundum). bende yeni bir kualklik arayisi icerisindeyim
  17. M

Akilli saat onerebilir misiniz

Acikcasi suan gt5 ve galaxy watch 7 modeli arasinda gidip geliyorum watch7 modeli hem tarasim hem ozellik hem de uyumlulukacisindan daha cekici geiliyor fakat gt5in de 2hafta giden batarya suresi cok iyi
  18. M

Asus Rog Strix G16 4070 Isınma Sorunu

ben alistim ya bi sorun yok 2 yildir, aldigimda incelemelere vs bakmistim korkup tum urunlerde boyleymis bu modelde
  19. M

Asus Rog Strix G16 4070 Isınma Sorunu

ben asus tuf kullanicisiyim benim de isi degerlerim yuksek genelde ama performansa etki etmiyor urunun normal sicakligi bu. sendeki urun hakkinda pek bilgim yok fakat urunn normla sicaklik degeri uzerindeyse bi bakim yapilabilir. fakat normal bigi duruyo degerler benim pc 95derecelerde calisiyo...
  20. M

Akilli saat onerebilir misiniz

tesekkurler fakat kare tasarimlar pek hosuma gitmiyor daha cok klasik saat gorunumu olsun istiyorum
Top Bottom