yanlış anlamadıysam eğer hack and slashten bahsediyorsun Devil May Cry serisi güzel bakabilirsinArkadaşlar assasins 4 black flag daki combat sistemi varya düşman sana saldırırken zamanında e basınca havalı falan adamları öldürüyoz o türlere ne deniyor ve önerebileceğiniz oyunlar var mı inşallah anlatabilmişimdir
hocam böyle sana düşman vurmaya çalıştığıda elden ringdeki gibi takla atarak değilde atıyom tam sana vucucak sen e bascaksın bloklucak saldırıyı falan öyleyanlış anlamadıysam eğer hack and slashten bahsediyorsun Devil May Cry serisi güzel bakabilirsin
hack and slash gibi duruyor gene alttaki videoya bi bak istersen.hocam böyle sana düşman vurmaya çalıştığıda elden ringdeki gibi takla atarak değilde atıyom tam sana vucucak sen e bascaksın bloklucak saldırıyı falan öyle
Şu an aklıma gelenler; doğru zamanda bastığında düşman hamlesine counter yapıyosun.Arkadaşlar assasins 4 black flag daki combat sistemi varya düşman sana saldırırken zamanında e basınca havalı falan adamları öldürüyoz o türlere ne deniyor ve önerebileceğiniz oyunlar var mı inşallah anlatabilmişimdir
Black Myth WukongArkadaşlar assasins 4 black flag daki combat sistemi varya düşman sana saldırırken zamanında e basınca havalı falan adamları öldürüyoz o türlere ne deniyor ve önerebileceğiniz oyunlar var mı inşallah anlatabilmişimdir
Hack and slash değil, bahsettiğin türde kombo mantığı var, ve vurduğun hasar sağda solda pop up olarak gözükür.yanlış anlamadıysam eğer hack and slashten bahsediyorsun Devil May Cry serisi güzel bakabilirsin
(anlatması ile öyle anladım gizlilik kısımlarından bahsetmiyorsa eğer budur)
Video atınca anladım kankada yazmaya müsait değildim o süreçteHack and slash değil, bahsettiğin türde kombo mantığı var, ve vurduğun hasar sağda solda pop up olarak gözükür.
Hades daha çok rogue likeye kayıyor kanka hack and slash elementleri bulundursada dediğim gibi orda ben yanlış anladım.Hack and slash değil, bahsettiğin türde kombo mantığı var, ve vurduğun hasar sağda solda pop up olarak gözükür.
Sence black flag, Hades gibi bir oyun mu
Parry sistemini soruyorsun, doğru zamanda tuşa basarsan bitirici finish atıyor karakter. Genelde souls like türünde kullanılıyor, Sekiro da çok var.Arkadaşlar assasins 4 black flag daki combat sistemi varya düşman sana saldırırken zamanında e basınca havalı falan adamları öldürüyoz o türlere ne deniyor ve önerebileceğiniz oyunlar var mı inşallah anlatabilmişimdir