Neler Yeni

Bu oyun türünün adı ne arkadaşlar

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar assasins 4 black flag daki combat sistemi varya düşman sana saldırırken zamanında e basınca havalı falan adamları öldürüyoz o türlere ne deniyor ve önerebileceğiniz oyunlar var mı inşallah anlatabilmişimdir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar assasins 4 black flag daki combat sistemi varya düşman sana saldırırken zamanında e basınca havalı falan adamları öldürüyoz o türlere ne deniyor ve önerebileceğiniz oyunlar var mı inşallah anlatabilmişimdir
yanlış anlamadıysam eğer hack and slashten bahsediyorsun Devil May Cry serisi güzel bakabilirsin
(anlatması ile öyle anladım gizlilik kısımlarından bahsetmiyorsa eğer budur)

Tankman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış anlamadıysam eğer hack and slashten bahsediyorsun Devil May Cry serisi güzel bakabilirsin
hocam böyle sana düşman vurmaya çalıştığıda elden ringdeki gibi takla atarak değilde atıyom tam sana vucucak sen e bascaksın bloklucak saldırıyı falan öyle

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam böyle sana düşman vurmaya çalıştığıda elden ringdeki gibi takla atarak değilde atıyom tam sana vucucak sen e bascaksın bloklucak saldırıyı falan öyle
hack and slash gibi duruyor gene alttaki videoya bi bak istersen.

Satriani

80+ Bronze
Şu an aklıma gelenler; doğru zamanda bastığında düşman hamlesine counter yapıyosun.
- Sleeping Dogs
-
RYSE: Son Of Rome

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
Black Myth Wukong
Ghost of Tsushima

The Semih

80+ Gold
(anlatması ile öyle anladım gizlilik kısımlarından bahsetmiyorsa eğer budur)
Hack and slash değil, bahsettiğin türde kombo mantığı var, ve vurduğun hasar sağda solda pop up olarak gözükür.

Sence black flag, Hades gibi bir oyun mu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hack and slash değil, bahsettiğin türde kombo mantığı var, ve vurduğun hasar sağda solda pop up olarak gözükür.
Video atınca anladım kankada yazmaya müsait değildim o süreçte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence black flag, Hades gibi bir oyun mu
Hades daha çok rogue likeye kayıyor kanka hack and slash elementleri bulundursada dediğim gibi orda ben yanlış anladım.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Parry sistemini soruyorsun, doğru zamanda tuşa basarsan bitirici finish atıyor karakter. Genelde souls like türünde kullanılıyor, Sekiro da çok var.

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muzaffer
sekiro ve ghost of tsushima da bol bol parry sistemi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular