Yonga aynı. Bahsettiğin gibi bir sorunu şuan satın almış olduğun anakartta yaşayacağını zannetmiyorum. Yaşasan bile Aura G anakarta geçiş yapman çözüm...
Hangi portun hangi hızda haberleştiğini söylüyor burada. Bir birlerini etkileyecek ve sinyali bozacak olsalar anakart üreticisi neden koysun bu slotları...
https://www.hepsiburada.com/jeyi-finscold-m-2-nvme-m-2-sata-ssd-aluminyum-sogutucu-pm-HBC000025IMVU
Aynı SSD ile bu ürünü kullanmıştım. 5 derece kadar...
Yanlış bir öneri değil hocam. Konu sahibinin bahsettiklerinden çok çok iyi bir gamepad önerdim. Malzeme kalitesi de senin dediğin gibi çok kötü değil. Ürün...
Logitech F710 gamepad'i direkt kafadan ele. Ergonomi sıfır. 4. 5. maçta parmak ağrısı garantili. Diğer ikisi arasında seçim yapmak zorunda olsam Rampage...
Yanma riski bu modele özel bir şey değil. Tüm OLED monitörlerde ve televizyonlarda bu risk var. Ekranda sürekli aynı logo, mermi ve radar göstergelerinin...
Merhaba arkadaşlar. Elimde kod mevcut. Asus Rog Strix kampanyası ile alındı. Oyunu almayı düşünen varsa yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar diliyorum.
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Birden fazla monitör olduğunda yaşanıyor bu sorun diyenler olmuş. Eve döndüğümde ips monitörüm ile oled'in kablolarını yer...
Bende Gaming gen üzerinden rog strix klavye aldım. Siparişi oluşturduktan hemen sonra fatura siparişlerim kısmına yüklendi. Senin işte bir gariplik var.
Elimde Rockstar Launcher üzerinden aktif edebileceğin bir GTA 5 Keyi var. Uzun zaman önce fiyatı uygun olduğu için satın almıştım. İstersen kodu sana...