Arama sonuçları: *

1. emreadanir

Gta 5 mail değistirilen hesap nerden alabilirim

Elimde Rockstar Launcher üzerinden aktif edebileceğin bir GTA 5 Keyi var. Uzun zaman önce fiyatı uygun olduğu için satın almıştım. İstersen kodu sana verebilirim. Özelden yazabilirsin.
  2. emreadanir

AirPods Pro 3 için şarj kablosu önerisi

Arkadaşlar bu kablolar ip atlayın veya araba çekin diye üretilmiyor zaten. 170 TL verip 1m kablo almak yerine 225 TL verip 1.5m aynı özelliklere sahip iki kablo almak daha mantıklı bence. Birini parçalasan bile yedeğin var. Herkesin alışveriş anlayışı başka oluyor. Hayırlı olsun şimdiden. Güle...
  3. emreadanir

AirPods Pro 3 için şarj kablosu önerisi

Belkin 2'li Örgülü USB-C İphone 15 pro şarj ederken kullanıyorum. Çok uygun 2 adet 1.5m type-c kablo ile birlikte geliyor. 225 TL.
  4. emreadanir

Yardım 3K Altı En İyi 240mm Sıvı Soğutucu(lar)

Thermalright Frozen Horizon 240 Black örneğine bakalım. Teknik özelliklere baktığımızda fanları 1850rpm hızında yazıyor. Buna bağlı olarak biraz daha sesli çalıştığını gösteriyor. Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm ise fanlar 1500rpm hızında. Mükemmel bir soğutma farkı olacağını...
  5. emreadanir

Evet teknik bir fark yok. Beyaz olanın fiyatı çok iyiymiş. Onu görmemiştim. Ben alırken beyaz seçeneği yoktu.
  6. emreadanir

Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm sıvı soğutma ile Ryzen 7 7800X3D soğutuyorum. Oyunlarda Maksimum 65 derece. Tam yük testlerde ise maksimum 72 derece gördüm. Haziran 2025'ten beri kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Tavsiye ederim.
  7. emreadanir

Hyperx Cloud 3 Fiyatı HK;

Uygun gayet. Kendim de aynı kulaklığı kullanıyorum. Gayet memnunum. Bir ipucu ekleyim. Windows Store üzerinden DTS Sound Unbound indirip kurun. Ardından uzamsal ses ayarını DTS Sound Unbound seçin. Uzamsal sesi kapalı olarak kullandığım zaman bazı oyunlarda arkadan gelen sesler duyulmuyordu.
  8. emreadanir

Keenetic Extra DSL KN2112 vs ZyXEL TB50

Tabi ki Keenetic Extra DSL.
  9. emreadanir

Kc3000 vs kioxia exceria pro

Kioxia Exceria Pro 1TB kullanıyorum. 300GB kadar boş alanı kaldı. Hiç bahsettiğiniz sorunları yaşamadım mis gibi çalışıyor.
  10. emreadanir

RTX 4070 Süper’den 5070 Ti Geçmek Mantıklı mı

2 gün önce RTX4070 Tİ ekran kartından, RTX5070 Tİ ekran kartına geçiş yaptım. Geçiş sebeplerim; artan ram fiyatları, 16GB Vram avantajı ve yeni DLSS, FG teknolojileri. Sizin durumunuza bakacak olursak, 20.000 TL kadar kupon + 2. elde eski kartınızı sattığını varsayarak cüzi bir miktarda en...
  11. emreadanir

Çözüldü✓ Gainward RTX5070 Ti Phoenıx-S 16GB Ekran kartına geçiş yapılmalı mı?

Tekrar merhaba arkadaşlar. İşten çık eve gel anca yazabiliyorum. Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Kartı an itibari ile sipariş etmiş bulunmaktayım. Evet, bu tavsiyene kesinlikle kulak asacağım hocam. Bir sonraki hedef 1440p olacak. Hepsiburada wordcard sahibiyim...
  12. emreadanir

Detay verdiğin için teşekkür ederim. Ses takıntım yok. İlk olarak 1080p kullanacağım için kart zorlanmayacak ve ses yapmayacaktır diye tahmin ediyorum.
  13. emreadanir

RTX5070 Tİ, RTX4070 Tİ ekran kartından daha az güç tüketiyor. Rahat rahat yetecektir.
  14. emreadanir

Merhaba arkadaşlar. Artan ram fiyatları, ekran kartı fiyatlarını daha da arttıracak gibi duruyor. Şuan RTX4070 Tİ kullanıyorum. 1080p çözünürlükte oynuyorum. 1440p geç diyecek arkadaşlar olabilir. 1080p'de kalma sebebim yüksek Fps ve yüksek Hz beklentisi. 1440p çözünürlüğü belki ilerleyen...
  15. emreadanir

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Arkadaşlar direkt vitesli bir set almak istiyorum. Bu linkteki ürün nasıl bilen var mı? https://www.hepsiburada.com/pxn-v10-oyun-direksiyon-seti-yaris-direksiyonu-ayarlanabilir-6-1-vites-ps5-ps4-pc-xbox-one-pm-HBC00007FY801
  16. emreadanir

Cs 2 De Fps Yüksek Olmasına Rağmen Akıcı Değil

Biz monitör üzerinden konuşuyoruz. Vr'da G-sync veya başka teknolojiler var mı bilmiyorum.
  17. emreadanir

G-sync uyumlu seç.
  18. emreadanir

ver ile derken ne demek istediğini anlayamadım. 1766668243 Evet monitör ayarlarından adı ne geçiyorsa artık Freesync'te olabilir adaptive sync'ta olabilir açık olmalı.
  19. emreadanir

V-sync ve G-sync aynı teknolojiler değil. ÖzellikV-syncG-sync Kontrol Kimde?Ekran Kartı (Yazılım)Monitör (Donanım/VRR) Gecikme (Input Lag)YüksekÇok Düşük Ekran YırtılmasıÖnlerÖnler Takılma (Stuttering)FPS düşerse yaşanabilirYaşanmaz Donanım GereksinimiHer sistemde çalışırNVIDIA GPU...
  20. emreadanir

165 hz monitör kullanıyorum. Nvidia denetim masasında G-sync ve dikey eşitlemeyi açık yapıyorsun. Ardından hangi oyunu oynuyorsan oyna farketmez, oyun içi ayarlarda V-sync'i kapatıp eğer varsa Nvidia Reflex ayarını açık+takviye olarak ayarlıyorsun. Benim denemelerime göre en iyi sonuç bu...
Geri